söndag 25 september 2011

Gomorron gomorron...

Solen skiner idag också... sovit gott sovit länge!

Musikunderhållning när den är som bäst! Kvällens sista gäst hos Niklas Strömstedt var Lars Winnerbäck. Älskar hans musik... har sett honom live fyra gånger! Men det här är första gången som han har gett en live-intervju offentligt! Det är unikt och stort och så jäkla bra! Bland det bästa jag har sett! Sen den där känslan när jag kan sjunga med i låtarna... det äger! Har legat och tittat på pogrammet nu på morgonen på SVT-play! Du kan se det HÄR! Sänds även i repris 27/09 i SVT24, 27/09 i SVT1 och 28/09 i SVT1.
Min lilla CD-samling med Winnerbäck...

Det var mer kulturellt på TV igår som jag missade! All we need is love! Så bra!
Sex killar, sex liv och lika många berättelser. Vad är kärlek? En söker förälskelsen på nätet, en är rädd för sina känslor, en har blivit kallad bög sedan barnsben och för en blir kärleken en våldsam erfarenhet. Du kan se det på SVT-play HÄR! Sänds även i repris idag på SVT24.

4 kommentarer:

Habibty sa...

Godmorgon Anna, jag har skrivit lite om svärmor på min blogg nu:) Ang viktnedgång nu när jag äter LCHF. Jag gillar inte att väga mig för det säger inget om hur jag mår eller om jag är frisk men jag väger mig nångång om året och nu gjorde jag det innan jag började med LCHF och sen efter 2 veckor och då hade jag gått ner 3kg och hela kroppen känns slankare framförallt var all svullnad borta. Byxor och kläder sitter lösare men framförallt så mår jag så bra av LCHF och det är en stor vinst!
Idag ska jag köra igång min styrketräning. Mitt mål är att känna mig stark och frisk. Smalhet behöver ju inte vara ett tecken på friskhet men det ska jag skriva ett inlägg om snart.
Ha en underbar söndag!
Kram Nina

Channal sa...

Spännande! Absolut, det viktigaste är att själen mår bra! För smal ser inte sunt ut och när man kommer upp till åren blir man bara skrynklig om man går ner för mkt! Lagom är bäst! Att träna upp muskler o kondis är det bästa! Låter spännande med LCHF men jag har svårt att följa det fullt ut! Vill äta av allt! Bra att du mår bra av det Nina! Underbar söndag till dig med! Kram Anna

Leif sa...

Roligt om All we need is love såklart.. Winnebäck är ju en skön typ… nu skall jag avslöja hur totalt off jag är ibland. De här glasögonen.. är det ett gag eller har de identiska?
Till slut otroligt enig i rekommendation av Midnatt i Paris. Ett sorts lättsinnigt testamente över Woody Allens hela arbete. Blev förvånad hur bra den var. Hade förväntat mig en del.. men den var bättre

Channal sa...

hahahah... glasögonen är det senaste! Alla Stockholmare som är inne bär sådana!

Viss var filmen helt underbar! Owen Wilson var lysande!

Kram Anna