fredag 23 september 2011

Solen i ögonen och vinden i håret!

Säger det igen... har haft en kanondag! Så kul på jobbet... både jag och min kollega Veronica sa att dagen har varit som att gå på moln! Slutade 13.30 och då åkte jag in till mamma och pappa! Hjälpte dem att handla. Inte långt från dem finns det en liten mataffär "Hemköp" med ett stort sortiment och en superbra chark! Faktiskt mycke roligare att handla där än på de stora köpcentra utanför stan! Tur att den mataffären finns! Det var fullt av gamla pensionärer som handlade till fredagsmyset! Smakade på ostar vid ostdisken, nygrillade revbenspjäll och massor av annat gott bakom charkdisken! De maler sin egen köttfärs så jag köpte lite! Det kändes som när jag var liten och handlade mat med mina föräldrar på 70-talet! Love, love! Bra service var det också! För när jag kom till kassan sa jag bara spontant "Jag glömde havregryn"! Tjejen i kassan ropade ut i högtalarna på direkten "Kom med havregryn till kassan"! Kommer nog bli så att jag åker och handlar där samtidigt som jag handlar åt mina föräldrar! Tidigare var det min pappa som alltid gick dit och handlade! Min älskade lilla pappa. Tyckte faktiskt att han såg helt ok ut idag! Ska gilla Den mataffären Hemköp på fb =)
Veckorna går fort... redan fredag! Den här terminen jobbar jag 50% och det är det bästa jag har gjort! Jag hinner aldrig bli trött! Jag känner mig pigg och glad! Peppar, peppar låt hela hösten kännas så här! Första veckan i november blir det Rivieran och sen är det bara tre veckor till december! Och jag älskar julen... kan kalla mig proffs på att göra julfint! Längtar faktiskt lite! Hahaha... nejdå inte än! Men det är faktiskt höstdagjämning idag! Nu njuter vi av september och helgen!
{foton av mig med min iphone4
}

8 kommentarer:

Yvonne - Frl. Klein sa...

Dear Channal
you looks beautiful!
I love your sunglasses!
And apples in autumn. I go with my daughters tomorrow to a apple harvest!
Wish you a wonderful weekend,
Yvonne

Anonym sa...

Fina bilder som vanligt. Är påväg till K nu.

P o K
L

Channal sa...

P o K! Hälsa K o Å

Rosor och Pioner sa...

Önskar dig en trevlig kväll.
Kramen

Anonym sa...

Ser på chatten att två av mina vänner som är gifta med varandra är inne. Jag får så roliga bilder av dem där de sitter i var sitt hörn av soffan med varsin lap i knät och facebookar. Haha. Vilka muppar vi är. Men man måste vara effektiv. Tv, dator, läsa, snarra, vinsippa. Allt på en gång. Kram/S

Channal sa...

Haha Sahra... sådant har jag också uppmärksammat! Är glad att min älskling inget fb har! Han gillar´t inte! Han har jour o jobbar så jag sitter ensam i soffan framför TV´n. Tur fb finns så jag kan ha lie vuxenfritids!

Kram på dig söta! Anna

Anonym sa...

Tack söta du. Det är på Ulriksdal där vi hade bröllopsmiddag och fest. Vi hade tågat från kapellet med säckpipeorkester upp till värdshuset. Mycket av pressen hade släppt. Jag fick mitt första glas. Det värsta var över. Trodde jag. En av mannens bästa vänner tog det här efter att vi hade haft officiella fotograferingen. Jag var faktiskt ganska smashing. Jag hade en fantastisk makeup och frisörtjej. Har henne att tacka för allt. Kram/S

Channal sa...

Ulriksdal är så fint! Har varit där på lunch en gång. Du är alltid smashing! Kram o nattinatti