måndag 26 september 2011

Vilken klänning ska jag välja?

Mannen och jag ska på fest på fredag! Vi är ännu en gång bjudna på en disputationsmiddag! Det ska bli jättekul men jag vet inte vad jag ska ha på mig! Det är inget jobbigt problem... tvärtom så tycker jag att det är ett roligt dilemma! Men snälla hjälp mig, vilken av dessa tycker du är finast?
1. Odd Molly Sexton Strap Dress. Lite Charlston, 20-tal... jag tycker jättemycket om den här klänningen med alla fina detaljer. Mannen tycker den ser ut som en underklänning! Hmmm!!
2. Kleinblå chiffongklänning med draperingar från Esprit Collection. Den här har jag bara haft på mig en gång till ett bröllop våren 2010. Skön stilig klänning som hänger ledigt!
3. Fodralklänning som aldrig går ur tiden! Den här lilla svarta Jackie-klänningen har jag haft så mycket roligt i! Köpte den på Joy 1999 till Nyårsmilleniumet! Stora läckra sötvattenspärlor från Snö är present från mannen.
4. Odd Molly Saraband Dress är helt i siden med spetsar i bomull! Underbart skön klänning som hänger ledigt... söt och elegant på en och samma gång!
5. Den sista är från Sisters och det är en söt blommig bondromantisk transparent meshklänning med tillhörande svart underklänning! Den här klänningen tycker jag jättemycket om. Lite lagom fin så där...
{foton av mig, med min iphone4
}

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack fina du för supergullig kommentar!

Å, det är väl ingen konst för dig att ha köpstopp, du har ju såååå mycket fina kläder!

Disputationsmiddag, då skulle jag välja den fantastiskt vackra blå, som jag är säker på att du strålar i, eller den romantiska OM, nr 4.

Tycker den svarta OM är superläcker men kanske inte skulle välja den till detta tillfälle.

Lycka till och så vill jag ha en hallbild sen på vilken det blev!

Kram Pia

Miss Marie sa...

1 eller 2, tycker jag! Den blå borde du passa alldeles utomordentligt i (visst har du blå ögon?) o den första är ju också riktigt läcker. Det är väl det som skiljer dom åt, 1 är mer läcker, lite sexig medan nr 2 är lite mer sofistikerad. Så det beror på hur du känner dig! :)

Anonym sa...

Hah. Nu ser jag hur lilltån ser ut. Men det är inte den som är problemet. Ser man inte avståndet mellan stortån och grannen? Den ser ju helt sjuk ut. Det är egentligen inte tån som gör ont. Tån är bortdomnad. Det är trampdynan som påverkas av nervknutorna.
Absolut inte ljusa OM. Den översta OM är läcker men inte på en disputationsmiddag. Jag säger den lilla klassiska svarta eller ev den blå. Men då måste jag nog se med skor. Disputationsmiddagar. Tycker inte heller den lilla blommiga passar. Alla är jättesnygga. Men en disputationsmiddag är ändå en disputationsmiddag. Kram/S

Channal sa...

Den blå har fått tre röster o det kanske är på tiden att den får ha lite kul igen! Ja, en disputationsfest ska nog vara mer sofistikerad! 1000-tack, ska mannikänga för mannen med skor o allt. Återkommer! Kram Anna

Leif sa...

ha som man får man väl inte ha ngn röst…
Det handlar om så mkt mer (t ex nuvarande frisyr etc). Den blå är ett säkert val… den mörka översta .. är ju uppenbart ditt val egentligen.

Lycka till

Alissa Spacic sa...

Snygga klänningar även såhär 9 år senare <3