onsdag 21 september 2011

Hoppas ni har det fint där ni befinner er!

Jag älskar detta septemberväder. Den höga friska luften... och det är skönt och ljumt ute... perfekt för raska långpromenader! Luften ger mig extrasyre och gör så att jag orkar mycket mer... jag liksom studsar fram! Underbara dofter av gran och fuktig jord. Stora röda snövitsäpplen i träden och höstastrar i rabatterna! Vacker skymning mmmm... det är ett speciellt varmt ljus som bara finns på hösten... varmgult i djupa pasteller!

Sen är det så gott att få krypa upp i soffan framför TV´n när mörkret faller! Idag blir det Sjukhuset på TV3 kl.19.00 sen Halv åtta hos mig på TV4 och efter det Damernas detektivbyrå på SVT2 kl.20.00! Klockan 21.00 ropar kudden mitt namn... för morgondagen blir lång med föräldramöte, jobbar 08.00-20.00!

Vill tipsa om extragott att äta på hösten!
Biff Rydberg med pepparrotscréme - receptet HÄR!
Farligt god äppelpaj som ska serveras ljummen till vaniljglass - receptet HÄR!
{foton av mig
}

5 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Vilken helt underbar bild!
Hoppas du fick en skön kväll i soffan :)
Kram!

Lena/isklockan sa...

Äppelpaj med nötter..mmmm gott!!

Vilken otroligt vacker bild.

Ha det så bra.

Kram

Rosor och Pioner sa...

Så gör även jag...alla årstider har sin tjusning. Att gräma sig över hösten och förbanna allt regn är förkastligt, vädret och årstider kan vi aldrig påverka.
Vackra bilder och den där pajen låter farligt god.
Ha det så gott
kram kram

Anonym sa...

Vilken otroligt vacker bild med svanarna!

Visst är det så, man måste se det vackra i alla årstiderna.

Jag som faktiskt funderade på Biff Rydberg som fredagsmiddag, det var ju ett lustigt sammanträffande. Ska kolla in ditt recept. Äppelkaka är alltid gott!

Ha en fin dag!
Kram Pia

Channal sa...

Ja, alla årstider har sin tjusning! Och DEN äppelpajen ÄR god! Pia, Biff Rydberg är godast hemma också! Blir nog den i helgen. Ska bjuda mor&far! Kramar till er alla... Anna