tisdag 10 oktober 2017

Snabbt enkelt och gott!


Det här var den godaste hamburgaren jag någonsin har ätit, sa maken!
Så jag delar med mig av det enkla och snabba receptet.
Passar bra när man kommer hem helt utschasad och jättehungrig en vardagskväll.


Hamburgerbröd på surdeg som jag lägger i brödrosten innan tillredning.
Pulled beef sköter sig själv i 15-20 min i 250 grader varm ugn.


När köttet är i ugnen tillreder jag de limemarinerade tomaterna. De blir himmelskt goda!
Marinad: Fin olivolja, saft från en lime, en pressad vitlöksklyfta och salt. Egna supersöta tomater.


På det rostade hamburgerbrödet la jag ett stort krispigt salladsblad, rödlöksringar och kubostar.
Kubosten är SÅ GOD!! Den köpte jag på Bondens marknad från Brostorps ostar.


Generöst med pulled beef, limemarinerade tomater, rödlöksringar och Nubbegurka.
På med nyrostat hamburgerbröd som lock! 


Det blev en riktigt god och smakrik hamburgare på pulled beef.
Passade utmärkt till ett glas rött. 
Efter att vi hade torkat oss om munnen och druckit upp ur glasen hamnade vi framför TV'n.
Inget på TV... så jag mer eller mindre sträckläste boken om "Rosie Potters lyckliga liv efter detta". 


Delvis deckargåta, delvis chick-lit, delvis spökhistoria och rakt igenom ren underhållning. Kul bok!
Har du något bra lättsamt boktips till mig? 

Kram till alla... Anna
(Bilder fotade av mig)

4 kommentarer:

  1. Det såg verkligen jättegott ut.
    kram mamma c

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det var det också!

      KRAM

      Radera
  2. Ja, det blir lite som en pulled beef/pork sandwich. Kan tro att den blev toppen. Mmmm ...
    Jag skulle äta den med god aptit.
    Kramar!

    SvaraRadera