torsdag 24 mars 2011

Det här vill jag inte missa!

Så jag har bokat TV-fåtöljen nu på måndag mellan 20.00-22.00!
säsong 7, 2010

Klockan 20.00 på TV3 kommer en ny säsong av Project Runway... YES, love it! Project Runway är designers som står redo för att kämpa sig fram till finalen, då de mest begåvade får chans att visa sina kreationer under modeveckan i New York. När jag sitter och tittar på det fantiserar jag om att jag själv är med... vilken dröm det skulle vara!

Sedan klockan 21.00 på TV4+ kommer den brittiska tjejduon Trinny och Susannah tillbaks i TV-rutan. Jag verkligen gillar stilpoliserna Trinny & Susannah... de är så snygga och de har sååå god smak och de vet vad de pratar om! Riktiga proffs! Det var länge sedan jag såg dem på TV men nu kommer de till Sverige med åtta nya avsnitt... JÄTTEKUL! Trinny och Susannah börjar sin makeover-resa i Lund. De kommer att träffa tio svenskar. Spännande!
OCH PÅ TISDAG... Desperate Housewive säsong7, klockan 21.00 på Kanal5!!

Annars är det inte mycket på TV! På spåret och Solsidan är slut och Downtown Abbey sänder sista avsnittet på lördag, snyft! Så ska det låta vet jag inte riktigt än vad jag känner för! Men på fredagkvällen blir det nog det i alla fall med Skavlan!
Kul & Bra TV enligt mig!

3 kommentarer:

Maria sa...

Riktig härlig tv med andra ord! :) Vill också se Trinny och Susannah, men har inte Tv4+. Lite trist. Hade varit roligt att se dem här i Sverige. Kramar, Maria.

Sahra sa...

Ciao. De ligger under klädkammaren. Inte helt logiskt. Kram/S

Channal sa...

Tack tack! Ska kolla in där =) Kram