fredag 11 mars 2011

Solig underbar fredag♥

{foton och collage av mig}
Nu är allt fixat och klart... mannen fyller jämnt i april på påsklovet. Då är vi båda lediga som tur är! Så nu har jag fixat en överraskningspresent till honom, en upplevelse på några härliga dagar! Kan inte skriva vad det är eftersom jag vet att han tittar in här då o då =)

Sen har vi på jobbet bokat SPA, en fredag till lördag! Jag och alla mina fina kollegor i mitt arbetslag vi behöver få bli lite ompysslade i vacker miljö! Det är vi verkligen värda! Fast det är inte förren sista jobbveckan i juni!!

Längtar... har ännu mer mys att se fram emot!

För jag har precis bokat en femdagarstripp till Antibes på Franska Rivieran i maj! Mannens dotter bor där och vi ska åka ner och hälsa på henne och pojkvännen! Ska bli så roligt och UNDERBART! Har varit där två gånger tidigare. Jag bara älskar Franska Rivieran... inte helt fel att bo där som pensionär. Cannes... Nice... Antibes...

Har redan börjat packa i mitt huvud!
Snyggt preppy från Gant Dam

TGIF!

1955: Cary Grant and Grace Kelly pose on the French Riviera
during the filming of the Alfred Hitchcock thriller 'To Catch A Thief"

6 kommentarer:

Sahra sa...

Vad fasen. Jag kommenterade från iphonen men det misslyckades visst. Jag skrev iallafall att det måste vara samma träd som jag har på mina foton också från Rivieran. Det låter underbart med alla små break. Och jag är sååå nyfiken på vad du har hittat på för romantiskt till mannen. Kram och ha en fin helg. Jag har kikat på Gants vårkollektion och den är underbar.

Channal sa...

Trädet står i Juan Les Pins vid Eden Roc... så vackert! Det doftar kaprifol! En plats för romantik =)

Gants vårkollektion är lovely!!

Fin helg till dig shara... kram Anna

Lena/isklockan sa...

Wow vad mycket kul du har på gång. Jag vill också gärna komma iväg nånstans snart. Kram

HOUSE of ADELA sa...

Å vad mycket kul du har att se fram emot! Det behöver man emellanåt! Härligt att planera i huvudet, halva nöjet;) SPA är ju underbart med!

Kram vännen!
Adela

Paula sa...

JAg vill också nånstans!!! Vi har ledigt 21-27 mars. HA funderat på tt bokv spa till 25-27....men få se nu...vet ej om vi tar ungarna med el om vi åker ensamma....måste diskutera.....kram o ha en fin lördag!
p.s hur har du fått inöversättningen?

Channal sa...

Ja, det är precis vad jag behöver... små godsaker att längta efter! KRAMAR till er alla fina... Anna