tisdag 15 mars 2011

Nu skiner solen!

pärlhyacinterna har vuxit sig vilda... men så skira o vackra

Om jag inte blev störd skulle jag lätt kunna sova två veckor i sträck, dygnet runt! Men det går inte att gömma sig... vardagen och alla måsten kommer ikapp mig hela tiden! (jobb, hem, plugg och massor av möten hit o dit) Om jag var en serieteckning skulle min pratbubbla vara fylld med zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Alla mina värden var bra enligt vårdcentralen! Bara sjukt trött... foundation, rouge, mascara och lipgloss piggar upp mitt yttre... önskar bara att min psykiska trötthet kunde sköljas bort! Vill ha en pratbubbla fylld med fjärilar och blommor! Jag är ju alldeles snart 50 år! Jag befinner mig ju på toppen på den där levnadstrappan, i blomman av min mognad. Mitt i livet! Har funderat på att jag kanske har tappat massor av östrogen... kanske därför jag är så fruktansvärt trött!!

Men jag ska inte klaga! Det finns de som har det mycket värre än jag! Jag har det bra! Älskar mina nära och kära, det är det viktigaste! Lotta har fungerat jättebra nu och mannen är världens bästa! Mina föräldrar kom och besökte mig i går och bjöd på god lunch! Men jag vill vara PIGG o GLAD o ORKA mycket mer! Bankar in i mitt tomma huvud att jag har faktiskt massor av roliga saker att se fram emot... som t.ex.
  1. På lördag ska jag på Akrylkurs... måla i akryl är nytt för mig! Efter det ska vi fira min mamma och på söndag inflyttningfest till min Ida och hennes pojkvän!
  2. mars - Bea Szenfeld är en av deltagarna i modeevenemanget "Does it fit?" som jag ska besöka! Ska bli riktigt kul och spännande!
  3. april - påsklov, skön liten tripp och fira mannen + en födelsedagsfest!
  4. maj - ska jag permanenta mitt hår lockigt, vara i min idealvikt och åka till Antibes! (VARNING! Klimakteriekrull eller?! Jag måste ha kommit in i den fasen, skrämmande!)
  5. juni - SPA och sommarlov!
Solen skiner!
En Pigg Gäääääääääääääääääsp!

{foton och collage av mig}
dagens soundtrack...

5 kommentarer:

Rosor och Pioner sa...

Helt rätt inställning...det finns alltid de som har det värre, hur jobbigt och svårt man än har det. Att beklaga sig och tycka synd om sig själv hjälper föga.
Härlig kruka med pärlhyacinter.
Njut av dagen
Susanne

Channal sa...

Tack fina du! Ja, det är bara att peppa sig själv o läsa morgontidningen! Jag har det bra!
KRAM Anna

Maria sa...

Förstår att man kan hamna i en period då allt är tungt, oavsett hur man lever i övrigt. Kanske är något med östrogen som du skriver? Hur som helst så SER du fantastiskt pigg ut i alla fall och det är underbart att solen tittat fram.
Kramar, Maria.

Ps. Bloggar nu från annan blogspot. ;)

Sahra sa...

Vem är inte trött efter den här långa mörka, kalla vintern? Det vänder snart. Promise. Se bara till att äta bra och regelbundet och få en bra dos med frisk luft och motion. Sedan får man väl ta till med hårdhandskarna om inte det funkar. Mental träning. ANNA! DU ÄR INTE TRÖTT! DU ÄR PIGG!SOM EN LITEN EKORRE! ELLER DURACELLKANIN! (Bara att välja inspirations/motivations-bild själv). Kram. ha det bra. Ryktet går att våren är på väg. Då blir det bättre. /S

Channal sa...

Maria: Ja, tänk om jag har kommit i klimakteriet! Spännande med din nya blogg... ska kolla in den!

Sahra: JAG ÄR INTE TRÖTT! JAG ÄR PIGG SOM EN EKORRE! JAG ÄR EN DURACELL! Motion o bra mat gör mig gott! Känner nog mig stressad av hemtentan!

Jag vill SKRIKA UT mitt VÅRSKRIIIK!

Kramar Anna