torsdag 4 juni 2020

AW med maken...Go'kväll alla vackra själar! Här har det varit SMASKIGT VÄRRE!
Frasiga våfflor med massor av nyskalade räkor och annat gott till en cappuccino.Mysigt när maken möter upp efter en lång arbetsdag...
Vi hamnade på trevliga café Färgargården som ligger fint vid Åbackarna. Den fetaste bonusen när alla skriftliga omdömen är klara ÄR den sköna Känslan!Vi passade ju också på att njuta av en promenad vid rhododendrondalen. Det blommade för fullt! Magiskt vackert... en känsla av Japan.Alltså, jag älskar blommor! 
Men när det dyker upp 100 olika sorter färgrika rhododendron och azaleor går kärleken över till besatthet.  Imorgon fredag. Påt igen!
Må solen lysa på dig var du än är min kära läsare!

Kram till alla... Anna
(bilder fotade av mig) 

6 kommentarer:

Mamma C sa...

Så vackert uppe vid Åbackarna.
Våfflan såg väldig smarrig ut.
Kram Carin

Channal sa...

Det är verkligen vackert! KRAM

Från Glam till Damm sa...

Alltså, Anna!

Dina bilder! Helt fantastiska och de borde få alla som klagar över att det bara blir staycation hemma i Sverige i år att tänka om helt. Vilka otroligt vackra omgivningar det finns i vårt vackra land.

Så mysigt med AW och helt fantastisk känsla att alla omdömen är klara. Samma här! Nu skall det bara lekas nästa vecka med skololympiad och stadsvandring bl.a.

Ha en strålande fredag och underbar helg!

Stor varm kram,

Anneli

Ninnie sa...

Så mysigt!
Jaa, det är verkligen sååå vackert nu med alla blommor! Men idag regnar det här, emellanåt ordentligt mycket! Men ganska skönt, det behövs lite regn. Ha en fin helg!

Channal sa...

Tack! Det är så fantastiskt vackert ute! Och du, det är vi båda värda. En riktigt skön helg till dig!

KRAM

Channal sa...

Visst är det vackert ute! Maken o jag har precis tagit in alla dyner. Regnet hänger i luften. Behövligt för gräsmattan säger maken!

Fin helg till dig också! KRAM