fredag 27 augusti 2010

idag...

...har det varit en kanondag... hela förmiddagen var vi på utflykt. Flera av barnen badade i Bråviken brrrr... men de hade det kul!

Jag gick hem skapligt idag, kl. 12.15. Lasse var hemma så vi åt världens godaste lunch tillsammans, kåldolmar med rårörda lingon, mumsfillibabba! Vi njöt!

Nu är älsklingen på IFK-matchen! Heja IFK! Jag hade tänkt följa med men jag var lite frusen... Lotta och jag är hemma och vi ska fixa tacos tills Lasse kommer hem.
Thank God It´s Friday!
Fast det har varit bra dagar i veckan och det är riktigt kul på jobbet men lite stressigt! Det kommer att lugna sig när vi väl kommer igång med schemat, det vet jag!
Dags för fredagsmys!

fredags-shopping-outfit
Vit storpolotröja, vita jeans, ljusbeiga mockastövlar,
trenchcoat i ljus khaki och min Pradaväska som jag köpte på Kreta i somras.

ps. på den tredje bilden ser jag glad o kissnödig ut, glad var jag men ej kissnödig ds.

Du ska ha en underbar helg och KRAM till alla... Anna
(alla foton av mig)

4 kommentarer:

Sofie B-C sa...

Vad mysigt det låter! Bor ni verkligen så fint -det är ju ett riktigt paradis, så naturskönt. Hoppas ni får en jättefin helg -visst är det skönt med fredag!

Sahra sa...

Åh så snyggt. Trench och storpolo. Klassiker. Ha en fantastisk helg. /S

Channal sa...

Sofie: Ja, vi bor jättefint nära naturen, skogen och havet och 2,5 mil in till stan (15 min.)! Sahra: Tack du är så gullig! Kram

Habibty sa...

Hej, visst är det kul med alla nya elever men precis som du skriver..stressigt. Ska bli skönt när vardagsskola lunken kommer. Vad fräsch och fin du ser ut! Å liite kissenödig :D hade nog inte tänkt på det om du inte skrivit det:) Ha en jätteskön helg! Kram Nina