måndag 16 augusti 2010

Första arbetsdagen avklarad!

dagens outfit...
Kort liten MC-jacka (lånad av min Lotta), gråmelerad blus med brodyr (REA på Esprit), vita jeans, svarta skinnskor med kilklack och min blommiga Pradaväska köpt på Kreta!
Det blev mycket information på min första arbetsdag, hoppas att jag minns allt, hmmmm... blev nog lite snurrig och trött men det gick väl bra (jag antecknade med ny skön penna i en splitter ny lärarkalender, me like) och det kändes verkligen jättekul med nya kollegor! Nu ska vi bara få ihop ett bra schema! Jag känner mig taggad o redo!

Lasse har sin sista semestervecka. Semester o semester, han jobbar o fixar med ny tapet och nytt golv och så är han hemma med Lotta, hon börjar skolan nästa måndag! Han är duktig med ALLT min man!
Det blev en bredrandig tapet i Idas gamla rum... känns riktigt snyggt faktiskt!

Minns när Ida valde den läckra fondtapeten med stora gerbera... det var strax efter skilsmässan (7 år sedan i november) som Ida o morfar gjorde i ordning hennes rum. Tycker fortfarande om den tapeten men den är lite sliten så nu hej då!

KRAM till alla... Anna
(alla foton av mig)

2 kommentarer:

Sahra sa...

A single man (En enda man). F.d Gucci-Tom Ford som har regisserat och gjort om Christopher Isherwoods bok till filmmanus. Jag gillar mer, om man kan kalla det för intellektuella filmer än flamsiga komedier eller något som inte är helt verklighetsbaserat, typ sci-fi. Hate (förutom gamla, originalet, Starwars-trilogin. det är ju kult ju). Snygg varu iallafall på första skoldan. Jag börjar nästa måndag och på fredag ska jag in till stan och handla nya almanacksblad till agendan och nya pennor och block. Det är bara bäst. Nystart...me like. Kram/S

Habibty sa...

Hej, trevligt att ha en man som kan fixa och dona:) Om du går in på min blogg och scrollar ner till ett inlägg som heter beautiful blogg award så kan du spara ner bilden på awarden, sen skriver du 7 sanningar om dig själv och sen skickar du vidare. Våra elever börjar på måndag så vi förbereder allt vad vi orkar. Alltid lika roligt med nya ungdomar. Kram Nina