onsdag 4 augusti 2010

Usch nu är Anna upprörd... ska inte svära!

lånad bild från DN

Allsången på Skansen igår var riktigt illa!! Stackars Anders Lundin... han försökte hålla upp allt men det blev bara fel och forcerat! Tycker synd om honom och all press om "TVtittarsiffror" och skriverier om att byta ut honom i massmedia och på bloggar! Blir F-N så trött på mobbing och skitsnackare! Anders är bra!
Fixa dit andra vettiga artister istället!
Eller jobbar SVT på att lägga ner nu och låta söta käcka Lotta med TVreklam, Bingolotto och allsång på Liseberg ta över?! Man kan ju undra! Jag gillar inte reklam och f.o.m. 1/8 är det nu ännu mer TVreklam enligt ny lag! Och nej tack, jag vill inte spela Bingo, så gammal har jag inte blivit än!

En av mina idoler är Marcus Birro klicka på hans namn och läs! Så J-A BRA!

1 kommentar:

Sahra sa...

Åh vad jag tycker om Birro. Och Lundin. Däremot tycker jag att det har varit ganska bleka artister i år. Skrikkören i går förstod jag mig inte alls på. Att ändra bildstorlek har jag inte direkt funderat över. Jag tycker det är ok med mindre bilder es man kan klicka på bilden och få den större. Men det kanhända att jag i något annat sammanhang vill ha större bild, så du får gärna berätta. Ändrar man inte bara det i picasa där det finns massa alternativ på storlek i rullgardinslisten? Ciao/S