måndag 17 januari 2011

dagens outfit...

Odd Molly Lovely Knit multi & jeanskjol...
Idag har jag haft en underbar dag... +grader, fågelkvitter, blå himmel och vår i luften... snön smälter sakta men säkert bort! Heja slask! Bilen fick jag tillbaks igår, underbart! Och mitt schema har ändrats... den här terminen är jag ledig hela måndagen och halva tisdagen... det känns lyxigt att inte behöva gå till jobbet efter helgen... men, men, jag är inte ledig precis!
  • Att göra: Plugg... analysera begrepp o strukturer, relatera perspektiv, granska kritiskt och ge synpunkter som de sex böckerna har förmedlat till mig! Jag fattar precis! Inte klar!
Sen har jag träffat min coach och tränat på gym idag... tog en lunch med mannen på sjukan, han är så himla stilig i sin vita rock, yummy =) Nu är jag hemma och pluggar och fixar mat till Lotta! Ja, idag har jag en pigg glad-dag! Är säker på att det har att göra med bilen, träningen och +grader! När mannen kommer hem ska vi ta en rask långpromenad!

Önskar dig min kära läsare en bra start på veckan!

KRAM till alla... Anna

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack snälla för dina ord innan idag. Det värmde verkligen. Koftan du har på dig är jätte fräsch och fin. Lite vårlik i färgerna. Många varma kramar, Maria.

Anneli Stålberg sa...

Långpromenader är så härliga. Den där OM koftan är helt ljuvlig.
Kram!

Kakaobönan sa...

Härlig dag låter det som du haft.
Säkert har koftan gjort sitt till din pigg-glad dag!
Hoppas veckan fortsätter i samma gladpigga anda!
Kram

Miss Marie sa...

Vilken härlig dag! Koftan är verkligen hur fin som helst!