onsdag 19 januari 2011

Linas matkasse

Nu har vi slagit till med Linas Matkasse som har blivit "Bäst i Test" och idag har de ett specialerbjudande och det är ingen bindningstid! Fem komponerade middagar med recept och fina råvaror... ska bli spännande!

Skönt att slippa åka in till stan och handla. Matkassen kommer den 31:e... basvaror får vi komplettera SJÄLVA! Jag återkommer om det verkar ok eller inte!

Jag hade tänkt MatHem med Monika Ahlbergs menyer, men de leverar inte hem till oss tyvärr!

Nattinatti och kram till alla... AnnaIdag kom jag upp till 8000 unika besökare... lite läskigt men kul!

4 kommentarer:

Miss Marie sa...

Det där tycker jag verkar så himla smidigt! Synd att det inte finns något liknande i Tyskland, här har mataffärerna inte ens hemkörning! Det saknar jag från England, det är verkligen perfekt!

Anonym sa...

Jag kollade på det för oss också i förra veckan eller när det var. Verkar väldigt bra och stor omsättning runt om i landet. Du får skriva och berätta om hur det funkade och om det var bra?
Jag beslutade mig för att inte anlita dem för det var griskött med på menyn som vi inte äter, så det kändes som man då kommer slösa pengar istället.
Ha en fin dag! Kramar, Maria.
Ps. Grattis till 8000! Hisnande!

Kakaobönan sa...

Har också funderat men med två matfriska karlar (sonen inkluderad) och ofta matlådor så känns det som det inte kommer att räcka. Får väl prova sen när barnen är utflugna...
Kram

Channal sa...

Marie: Det vore väl en marknad att satsa detta på Tyskland? Money Money
Maria: Borde finnas att beställa utan gris eller glutenfritt eller vegetariskt!
Pia: Vi kommer att få mat över... tror vi! Vi får se!

KRAMAR