tisdag 4 januari 2011

En liten skön paus...

Jag sitter här med min laptop och tittar ut genom köksfönstret till en god kopp kaffe... njuter av tända ljus och sorlet som strömmar ut ur min radio! Löparen på köksbordet har min mamma vävt och designat... tycker jättemycket om den! Perfekt till frasiga tulpaner i alla färger och Josef Franks vackra tapet!

2Do 2Day tvätta damma laga mat plocka i o ur diskmaskinen stryka fota blogga baka en mjuk pepparkaka vara med Lotta besöka banken skjutsa Lotta till frissan umgås med mannen returnera postpaket hanlda mat PLUGGA! Haha... ja om jag räknar upp allt jag gör på en dag så blir det en hel del! Fast jag ska inte klaga som har jullov! Att vara hemma och göra ingenting gör mig seeeg och tjurig! Dega kan jag göra, men bara till en viss gräns annars förfaller både jag själv och hemmet!
dagens outfit...
Skönaste favoriten Odd Molly fonda dress i vintage chalk,
vackert Pilgrimshalsband, svarta jeans och sköna välingångna UGG´s!

Kram till alla
{foton av mig}

4 kommentarer:

Kakaobönan sa...

Mysigt det ser ut. Jag vill också plocka undan julen nu, ska göra det i helgen. Det är så mysigt när det plockas fram, varmt och ombonat men ack så skönt när det är bortplockat igen och det blir ljust och fint och man kan frossa i tulpaner i vackra färger, längtar...
Kram

Channal sa...

Jag har inte plockat bort allt än... en del får stå kvar till 20:a Knut!

Hoppas att det gick bra hos doktorn!

Kram Anna

Vonkis sa...

På tal om ingenting. En sån där ljusstake fick vi i julklapp på en skola jag jobbade på för två år sedan.

Channal sa...

Nordic Light... ingen dålig julklapp!
De är fina!