fredag 21 januari 2011

Hjälp mig räddaren i nöden! Snälla!

Thank God It´s Friday... TGIF!
ikväll ska jag på fest... har ett i-landsproblem... vad ska jag ha på mig?! Jag vet INTE och jag vill inte ha på mig något av det som hänger i min garderob just nu... skulle helst vilja vara hemma! Men det är ju då som man oftast får det som roligast, när man inte har någon lust att gå på fest! Ska gå... ska bli kul!
Alternativ 1.
Odd Molly Saraband Dress i siden till grova MC-boots...


Alternativ 2.
Odd Molly Sexton strap Dress med paljetter á la 20-tal
till en liten kort sammetskavaj Odd Molly velvet jacket...


Alternativ 3.
Odd Molly Spindly Blouse till svarta byxor eller kjol...
Du ska ha en skön fredag♥

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad svårt! Allt var ju jättefint! Vad blir det för tillställning? Jag tycker det svarta var väldigt fint, men kanske lite för uppklätt? Om det ska vara jätte uppklätt så kör på den. Den lila blusen var tjusig, men kanske vardagsaktigt. Jag hade nog satsat på den första outfiten, mest för att den var fin och lite extra, kändes som en "Anna outfit" och stövlarna var mycket snygga. Men allt var kanonsnyggt så vad du än väljer så blir det superfint.
Ha en trevlig kväll!
Kramar, Maria.

Anneli Stålberg sa...

Oj, vad svårt men jag röstar nog på nummer två. Supersnygg klänning!
Ha en riktigt rolig kväll!
Kram!

Channal sa...

Tack vänner! Det blev ettan!
KRAM Anna

Sahra sa...

Har du köpt de ljusa primebootsen din lilla filura. Jag var så sugen på dom, men valde de svarta för de är ändå mest användbara.Jag bor i dom. Så sköna. Så coola. Det kommer alltid fram någon och frågar var jag köpt dom. Kommer däremot köpa låga ljusa med största sannolikhet. Blir stort till våren har jag fått insidertips om. Jag antar att du redan är på väg så mitt inlägg kommer nog försent. Du angav inte typ av tillställning, men svarta om det är en finfin fest. Trean för vardaglig. Lite blek och mesig för fest. Kram/S

Channal sa...

Gomorron Sahra!
Japp de är hemma hos mig o de blir perfekta till våren! Älskar bootsen!

Det var personalfest på skolan och vi hade det så jäkla KUL! Har ont i käkarna för att jag fick skratta så mycket! Fantastisk underhållning!

KRAM Anna

Paula sa...

Hej Anna! Jag funderar om du vet ngt om att få en mailbox med min e-mail i..såg hos en annan bloggare.....

Channal sa...

Hejsan Paula!
Nej det vet jag inte. Men det finns så många widgets. Ta en kopp kaffe och gå in och kolla på http://fixa-din.blogspot.com/

Kram