måndag 3 januari 2011

Dagens ros...

Idag när jag läste tidningen såg jag att min älskling har fått dagens ros...
Jag blir så glad och stolt över min man!
Röda hyacinter... en överraskning för mig i år!

När man köper hyacintlökar så tittar man ju alltid på askens färg som de ligger i... vit, blå eller rosa! Jag tar alltid vita, men så såg jag även röda askar! Har de gjort fel tänkte jag! Eller är det kanske något nytt för i år. Jag tog två för att stilla min nyfikenhet! Och de blev så fina, en härlig djup mörkrosaröd nyans. Fast de doftar inget, kanon för allergiker! Nästa år ska jag nog bland vita och röda i en kruka... lite kul och overmatching med mina polkagrisar, tomtar och flugsvampar!

Men nu är julen slut och jag måste komma in i normala rutiner igen! Nu har jag min sista jullovsvecka och jag ska städa ut julen fast granen och fönsterbelysningarna får stanna kvar till Knuts namnsdag (20:da Knut). Idag ska jag träffa två goa barndomsvänner på stan... ska bli jättekul! Sen måste jag plugga!

Jo, jag har inte berättat att jag har fått en ny tjänst som jag har sökt! Så jag måste till skolan och städa ur mitt gamla klassrum och det är inte lite det! Många timmars jobb... suck! Ska berätta mer om det nya jobbet vid ett annat tillfälle!
Kram till alla
{alla foton av mig}

2 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Grattis till det nya jobbet och till makens ros.

Vilken vacker hyacint jag har aldrig sett en röd förut. Jag köper också vita för det mesta.

Kram!

Johanna sa...

Oj vad spännande med nytt jobb, grattis!

Och nu blir jag också stolt över Pappa :) Varför hade han fått den?
kram