tisdag 4 januari 2011

Hemma hos oss är bara jag vaken!

Här får jag drömma, fantisera och leka! Hemma hos Maria hittade jag en rolig sajt med att byta frisyrer... hahaha lite egolek =) Är sugen på att bli brunett... kort kort kanske eller riktigt lockigt! Vilken frisyr tycker du?!Känner inte igen mig riktigt... ser inte ut som jag! Hollywoodglamour typ -10 kg och det var svårt att få in porträttet proportionsenligt! Testa du med!

Ja, ja nu är det slutlekt! Ska gå och lägga mig... imorgon är det Trettondagsafton och på förmiddagen ska jag till jobbet och tömma mitt skrivbord samt rensa ut 15 års hamstrande av lektionsplaneringar, temaplaneringar och mycket annat jag samlat på mig... det konstiga är att jag aldrig någonsin använt något flera gånger i rad... bra och sunt tycker jag! Hmmmm... känns både sorgligt och skönt faktiskt! Såg på fb att jag har en gammal kollega som redan gjort samma sak idag! Lite lustigt... men, men jag är kvar på samma skola fast med en annan tjänst! Tjing =)

Kram till alla och nattinatti... Anna

6 kommentarer:

Anonym sa...

Visst var den roligt, den leken!:) Du klär i det mesta och även mörkt hår. Gillade 2 och 3 bäst, samt den sista bilden men kanske i annan färg. Den här applikationen kan man absolut använda sen till frissan! :) Lycka till i morgon och hoppas det går bra. Kramar och godnatt!/Maria.

Sahra sa...

Korta mörka till vänster var cool. Eller den längst till höger den mörka. Du passar absolut i mörkt. /S

HOUSE of ADELA sa...

Tycker du var supersnygg i det korta mörka!

Sov gott=)
Adela

Kakaobönan sa...

Tycker du var snygg i alla (en skönhet klär ju i allt) men den som stack ut lite var den längst ner till höger. Lite tufft, passade dig jättebra!
Kram

Channal sa...

Tack vad gulliga ni är. Kul att leka med tanken o fejka lite. Jag skulle aldrig våga göra något radikalt! Men men vem vet :) KRAMAR

Kakaobönan sa...

Alltså nu menar jag ju längst ut till höger i mitten. Såg inte alla bilder innan...