måndag 15 augusti 2011

Hösttermin 2011

Första dagen på jobbet avklarad! Efter ett långt sommarlov blev det en lång arbetsdag! 08.00-20.00! All personal fick en ny jättefin laptop, en hp ProBook. Så nu är jag riktigt sugen på ett nytt laptop-skins! Ska även fixa ett bra fodral till den! Mellan 16.00-20.00 hade vi kick-off på SMHI! Lagom lång och intressant föreläsning om miljöns påverkan på klimatet! Vi i skolan jobbar med framtidens människor... viktigt att få dem miljömedvetna! Jag finns inte om hundra år, men de och deras barn lever då på vår vackra planet!

Jag har alltid sagt att det viktigaste är att ha/få kärleken till naturen! Kan vi ge det till våra barn, då kan de bli miljömedvetna som vuxna! Min skola ligger nära naturen... till både skog, äng och hav! Att vistas i naturen med lite matsäck och lära känna djur och växter i sin närhet är viktigt... för att verkligen kunna förstå att vi måste vara rädda om den!

{foton av mig
}

3 kommentarer:

 1. Skönt att första arbetsdagen gick smidigt!=)
  Vilka härliga bilder du visar i inlägget innan med! Jättefina=)

  Sov så gott;)
  Kram Adela

  SvaraRadera
 2. Så då är det långa långa sommarlovet slut?!
  Men som jag sagt innan och även ser här på bloggen så tar du väl tillvara på dina lediga dagar och fyller med en massa minnen och saker som ger energi! Kanske är ok att börja jobba igen?!
  Sköt om dig!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Det har gått riktigt bra att komma igång med jobb o tidiga morgnar!
  Kramar Anna

  SvaraRadera