lördag 15 juni 2013

Hej från Trötter... gääääsp!!


Jag är så fruktansvärt trött... och det gör att jag känner mig så tråkig!
Det är tur att grannen på andra sidan gatan har så vackra vallmo som jag kan fokusera mig på ett tag.

 
 

Det är kanske inte så konstigt att jag är trött just nu efter allt som har hänt. 
Men det är så jobbigt att inte orka lika mycket som jag vill... jag har svårt att acceptera det.


 Det värsta är att tröttheten är relativt konstant och påverkas inte nämnvärt av vila.
Jag sover hela nätterna men jag ÄR jättetrött iallafall!
Armar och ben är tunga som bly, jag känner mig som utskitet äpplemos! Jag är helt yr i bollen ...trött Tröttare TRÖTTAST! Så kul är jag!!
Idag ska jag bara vara hemma... och göra ingenting!!

Kram till alla... Anna


(bilder fotade av mig med min Canon G12) 

18 kommentarer:

 1. Sa härligt att din Ida nu har kommit hem igen!! Och trots att hon har manga efterkontroller framför sig sa är det ju fantastiskt att hon är hemma och pa benen igen! Jag är verkligen sa glad för din och din familjs skull.

  Och som sagt, det är inte konstigt att du känner dig trött med allting som har hänt i ditt liv den senaste tiden. Du har ju haft full upp en längre tid nu och framför allt all stress som Idas olycka maste ha orsakat dig är ju en enorm ansträngning för kroppen!

  Jag förstar att det är irriterande att inte orka med sa mycket och att inte riktigt vara sig själv, men just nu behöver nog din kropp allt aterhämtning den kan fa. Du ska se att det snart är bättre igen.

  Massor med kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är så skönt! Nu gäller det bara att få nya krafter... det har varit en riktig pärs!

   KRAMAR!! Anna

   Radera
 2. Inte konstigt att du är trött efter allt som hänt. Kanske får det vara så att tröttheten tar över ett tag. Nu är det snart semester och då får du tid för återhämtning. Ta hand om dig.
  Kram Helén

  SvaraRadera
  Svar
  1. När allt landar kommer det kännas bättre, får jag hoppas!
   KRAMAR!!

   Radera
 3. Man vill säkert bara skaka av sig allt och gå vidare men kroppen har gjort halt. Bara att ge efter, ha tålamod så kommer kraft och lust tillbaka. Kanske inte imorgon men någon dag ska du se att det vänder! Går nog inte att forcera fram, en stund i taget, en dag i taget, och sakta sakta går det framåt. Lägg bort måsten och ta tillvara de små små stunderna av glädje! Kramar till dig från mig/ Annika A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så klok finaste Annika! Bra ordval, kroppen har gjort HALT! Att bara vara o vila är ett måste men inte alltid så lätt! Skönt med sommarlov!

   KRAMAR!!

   Radera
 4. Du det där lät inte bra alls! Mer än vanlig trötthet. Försök lyssna på kroppen, säger jag bara. Både maken och hans syster har inte gjort det utan blev båda långtidssjukskrivna. Visst de är tillbaka på jobb o s v, men tål ingen nämnvärd ansträngning alls längre. svägerskan är sjukskriven igen. Livet är förändrat kan man säga. Så försök vara rädd om dig!

  Massor av kramar till dig!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch det låter inget vidare!! Hoppas de snart blir bra! Att lyssna på kroppen är inte alltid lätt men ett måste! Vi behöver bli bättre på det.

   KRAMAR!!

   Radera
 5. Hör du du fina Anna nu tar du och fortsätter vila och njuta av vallmo och allt annat du tycker är vackert! Låter som att du kört på för hårt nu och speciellt efter vad som hänt din fina dotter! Var rädd om dig vet ja, det finns ju bara en som är du!!! KRAM Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du! Jag kan inte mycket mer än vila. Men lite måsten måste jag göra. Jag är inte ensam. Tur jag är ledig nu med sommarlov.

   KRAMAR!!

   Radera
 6. Underbara bilder finis, bra att du vilar och tar hand om dig stor kram Diana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är underbart ute nu!

   KRAM!!

   Radera
 7. Efter allt ni gått igenom så säger kroppen ifrån, fortsätt njut av vackra vallmo och var rädd om dig. Kram

  SvaraRadera
 8. Man får lov att vara trött....ta hand om dig! Vallmo är en så vacker blomma, hör till midsommar tycker jag. Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Inte konstigt att du är trött efter allt ni gått igenom. Ta hand om dig o vila så mycket du kan. Kramisar till dig vännen. tina

  SvaraRadera