fredag 29 oktober 2010

Mysigt med storfamilj!

Om en vecka ska mannens yngsta åka till Rom och plugga italienska, häftigt! Han är ett stort fan av Lazio så det blir nog en hel del fotboll också! Jag älskar Rom... önskar att jag hade gjort något liknande när jag var ung! Jag skulle tycka att det vore så himla kul om min Ida ville göra något liknande. Men hon är så lik mig, jag känner igen mig så väl i henne!
Vi hade en liten "Spark i baken-ha det så kul-och lycka till-fest" för P!

Vi bjöd på en liten tjuvstart med glögg, pepparkakor o Stilton. Han är ju inte hemma till 1:a advent. Sen blev det grytornas Rolls Royce - Boeuf Bourguignon! Mannen fixade grytan kvällen innan, dagen efter blir den som godast. Till efterrätt slängde jag ihop en hjärte-kladdkaka med smarrig punschgrädde! Jag köper Cloettas chokladpraliner fyllda med punsch som jag krossar och rör ner i lättvispad grädde, det blir farligt gott! Fast det bästa av allt när vi träffas är att alla har det så himla mysigt och trevligt tillsammans! Mannen och jag vi pratade just om det när barnen hade gått!

Nummer ett när man får ett nytt förhållande är att familjerna trivs tillsammans... typ mina o dina barn, min familj o din familj! Annars är det kört tror jag! Usch, vet de som pratar skit om den andres barn, då är det dömt att misslyckas! Fast det är inget man ska ta för givet att det funkar... men det känner jag att det gör för mannen och mig! Det är jag jätteglad för! Det betyder så mycket!
Kram till alla... Anna
(alla foton av mig)
Lilla L saknas... hon mådde inte bra och var nedbäddad i sitt rum!
Johanna och pojkvän de bor långt bort på franska Rivieran!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken underbar fin familj du har! Det ser så varmt och mysigt ut! Nej, jag tror inte heller det funkar om man talar illa om sin partners barn, har ju själv vuxit upp med en känsla och även uttryckt att jag stör deras familjelycka av min mammas man. Det går aldrig att laga och göra bra. Jättefint att ni kommer så bra överens allihop. Jag blir dessutom hungrig av att se all god mat! :)

Jag skickar över koden här till snöflingorna. Hoppas det funkar. Du öppnar bara design och lägger till en gadget, sedan så väljer du HTLM och lägger in koden och sedan har du fin snö!

Nähe, nu funkar det inte att skicka koden här, men den här sidan gick jag till och lärde mig och hämtade snön. :) Så jag länkar till den istället.
http://fixa-din.blogspot.com/2009/10/fallande-sno_545.html

Kramar, Maria.

Johanna sa...

Ah vad mysigt det ser ut, onskar att jag hade kunnat vara dar! Kramar och ha det toppen i New York!

Channal sa...

Maria:Svårt att förstå vuxna som kan göra så! Barn kommer alltid oskyldigt i kläm för dumma oförstående vuxna! 1000-tack! Ska fixa snö till advent eller jul =) Johanna: tack ,det ska vi ha! Ja, vi saknade dig o F. Men du var ju med via telefonen en stund innan i alla fall! KRAMAR Anna

Lena/isklockan sa...

Vad mysigt ni ser ut att ha. Precis den grytan har jag dragit ut från weben och tänkt göra till nästa helg. Den verkar riktigt god. Men får allt kika hur ert recept är. Ha så trevligt i NY. Jag har inte kommit mig för att maila dig än ( om det gemensamma ) Kram

Channal sa...

Hej Lena! Den grytan kan man aldrig misslyckas med. Så god! Du mailar om du vill o när du vill! KRAM