måndag 11 oktober 2010

När du är hemma hos någon annan...

Handen på hjärtat och svara ärligt =)
Smygtittar du i andras badrumsskåp?

Mitt badrumsskåp är fullt med medikamenter... jag är tokig i krämer av alla sorter! Svag för bra produkter... sen är jag en färgoman... läppstift, lipgloss, rouge och ögonskuggor! Schampo, inpackningar, parfymer och nagellack!

Just nu ligger jag under täcket med Estée Lauders Stress Relief Eye Mask under ögonen (ser lite suddigt) och laptopen värmer mig gott på magen! Om jag hade gått och lagt mig tidigare så hade jag inte behövt någon "ögonmask". Mmmmm... njuter av klassisk gitarr på SVT2 just nu...

10 saker jag har gjort i perfekt... (lite grammatik bara)
  1. Jag har haft en bra dag på jobbet!
  2. Jag har pratat med mannen tre gånger i telefonen!
  3. Jag har träffat min coach...
  4. Jag har tränat på gym!
  5. Jag har tittat på Sommarpratarna och halva N.Y-fruar på TV.
  6. Jag har kört 300m med handbromsen i!
  7. Jag har lärt mig att ladda ner musik till min nya fina iPhone4!
  8. Jag har umgåtts lite med min Lotta! Det var en dokumentär om Manga på kunskapskanalen!
  9. Jag har bloggat! (bloggar även just nu i presens)
  10. Jag ska strax lösa klart mitt korsord i futurum... zzzzzzzzzzz
Natti natti och kram till alla... Anna

4 kommentarer:

Kakaobönan sa...

Måste nog erkänna att det hänt att jag smygkikat i badrumsskåp. Varje gång tänker jag på nån film jag såg där de lagt en massa glaskulor i skåpet som rullade ut i hela badrummet när tjuvkikaren öppnade dörren och avslöjades så jag undviker det numera.
Kram

Sahra sa...

Är det ditt badrum? Ursnyggt. Vad är det för golv? Är det klinker? Det ser ut att vara lite annorlunda mått på det? VI ska snart göra om vårt badrum och vill ha det klassiskt så att man inte tröttnar i första taget. Det ska vara lätt att färgmatcha med handdukar, fina förpackningar, ljus osv. Ha det bra/S

Vonkis sa...

Hmm, har funderat på att kika in i badrumsskåp ibland men det vore så genant att bli påkommen, så jag har inte gjort det, än.

Channal sa...

Pia:Erkänner jag också, skamsen! Sahra:Inte mitt badrum, men exakt så vill jag ha det i duschrummet som vi måste fixa till! Visst är golvet ursnyggt, det är kalksten. Golvets kontrast till de stora blanka rektangulära väggarna är så läckert! Veronika:Då är det på tiden =)