onsdag 13 oktober 2010

Jag är säker på att den här kommer få dig att le!


En fanfar för alla gruvarbetare i Chile som kommer upp idag! Fantastiskt!

Imorse skjutsade jag Lotta till skolan... efter det åkte jag till mamma o pappa, och där fick jag en god frukost! Under min uppväxt har det alltid varit stora dignande frukostbord med tända ljus. Det var riktigt mysigt att sitta där med dem... efter det tränade jag en timma på gym. Skönt!

Idag började jag jobba 11.00... första passet var läxförhör, nio elever var hemma och sjuka! Det är många det... så idag var vi bara 16 i klassen, inklusive mig =)
Sista lektionen var ett dubbelpass, 80 min, och då hade några av eleverna slöjd. Så vi var bara nio med mig i klassrummet! Dessa dagar är lyx... och vad vi hann mycket! Alla jobbade så himla bra! När klockan var 14.55 kom en liten tjej fram till mig och frågade om vi inte slutade 14.50!
-Jo det gör vi, svarade jag och tittade på klockan! Oj vad tiden har sprungit iväg och så mycket vi har lärt oss! Alla var nöjda... kul Kul KUL!

Nu är jag hemma och väntar på Lotta... jag ska fixa lite mat, rengöra micron, städa mitt syskrin och stryka tvätten från i söndags (fem maskiner). En hel del att stryka. Oftast är de mannen som stryker framför TV´n, men han är inte hemma så idag blir det jag! Sen blir det att titta på "Berg flyttar in" på TV4 och kanske blogga lite mer och jag måste läsa mina skolböcker!

Bloggen är min dagbok... lite lustigt att ni är så många som vill följa mitt spännande liv =) Ni som kommenterar känner jag till och jag känner igen flera ip-nummer men jag har ingen aning om vilka ni är! Skriv en liten kommentar och berätta vem du är... det skulle vara jättekul! NYFIKEN!

Fönstret i halltrappan hemma hos mig gör mig lycklig...
det är som en målning av van Gogh.

Kram till alla och ha en skön kväll... Anna
(foton av mig)

2 kommentarer:

Lena/isklockan sa...

Hejsan. Jo ,jag har ju hittat hit via fototriss första gången. Du har en jätte fin blogg som jag gillar . Sen har vi en sak gemensamt....vill tyvärr inte skriva om det här i kommentarerna. Kram från Lena/isis

Channal sa...

Hej Lena! Tack för din kommentar! Du har också en jättefin blogg!

Om du vill berätta om vad vi har gemensamt, bolla tankar så är det ok! Kram anna.ch.danielsson@gmail.com