fredag 1 oktober 2010

Thank God It´s Friday!

Min arbetsplats igår!
Bråviken Kolmården...
Vi hade en underbar friluftsdag med 70 ungar... full rulle med olika aktiviteter. Vi var ute hela dagen i strålande sol. Ingen dålig arbetsplats! Efter det hade vi vår utbildning till 18.00 och 18.30 var det föräldramöte till 20.30. Det var mitt första möte med de nya föräldrarna. Det kändes jättebra. De bara satt där och glittrade med ögonen och såg så nöjda ut! Några föräldrar kom fram och gav positiv respons... sådant behövs och gör att jag älskar mitt jobb ännu mer.

Det blev verkligen en superlång arbetsdag, 08.00-21.00! Jag somnade mycket gott 22.00! Men innan jag somnade hade Lasse fixat sushi som jag älskar... mmmm så gott! Vi slötittade lite på TV och Lotta hade fått tillbaks sin mobiltelefon idag. Ja, summan av kardemumman blev även torsdagen en kanondag!


Jag tycker om oktober... det är nu träden börjar att skifta från grönt till brandgult! Den klara höga luften... solen som värmer och daggen i gräset... det är friskt och vackert. När jag kommer hem kan jag känna att det är ok att vara inne. Jag behöver inte gå ut! Den stjärnklara himlen och Harry Pottermånen ger en extra mysfaktor tillsammans med alla tända värmeljus... att kura skymning passar mig... få krypa upp i soffan under en filt tätt nära älsklingen. Titta på TV igen... under vår och sommarhalvåret blir det inte mycket TV... men nu tycker jag om att titta på TV. Speciellt nu när vi har fått en fin platt-TV! Jag känner en inre harmoni som ger mig ett lugn just nu. Sen är jag så glad över att ha blivit av med sommarens extrakilon! Härligt!

2Do 2Day
  1. plugga
  2. träna
  3. shoppa med mamma i Nyköping =)
  4. pyssla lite hemma
  5. laga mat
  6. IFK Norrköping spelar mot Falkenberg, håll tummarna!
Du ska ha en underbar helg min kära läsare!
Kram till alla... Anna
(alla foton av mig)

Inga kommentarer: