fredag 1 oktober 2010

Buhu... jag har inget att göra!

Jag är hemma med Lotta... hon är där nere på sitt rum och pysslar med sitt. Lasse ser matchen live tillsammans med min pappa och min äldsta bror. De går alltid tillsammans och efter matchen bjuder min mamma på något gott! Just nu denna fredagskväll känner jag mig som en fotbollsänka! Hahahaha, nej då så farligt är det inte... skojar bara lite!

Lasse ville att jag skulle med på matchen men jag hade ingen lust att stå där och frysa nu när jag nyligen har blivit frisk! Jag hör matchen från TV´n här hemma istället! Vinner IFK är de klara för Allsvenskan! Jag hoppas verkligen de gör det, för då är kvällen och helgen räddad! Fotboll är blodigt allvar i detta hus!

Jaha... här sitter jag nu framför min laptop... skönt med mina egna tankar... det är svart ute... riktigt kolsvart! Datorn är min envägars kommunikation! Det gillar jag!

I onsdags tittade Lasse och jag på "Berg flyttar in"... Carina Berg besökte Arja Saijonmaa i hennes vackra hem i Finland. Den halvtimmen var så bra! Två helt underbara kvinnor... de passar mig. Tillsammans med dem skulle jag trivas! Arja mannekängade i sina scenkläder, förtroliga samtal i bastun m.m! Bara platsen där Arja bor är helt fantastisk! Där skulle jag vilja bo. OCH vilken otrolig regnbåge de fick uppleva på kvällen... det var gudomligt vackert!! Se programmet här om du missade det!


Här är jag på G... ska åka och hämta mamma för lite shopping!
Kom hem med detta...
  • Blossa 10, årets glögg i en läcker guldflaska med smak av saffran, konjak och en gnutta pomerans.
  • Sen köpte jag en burk pepparkakor... äntligen börjar julen närma sig!
  • Tre olika sorters te... Confettis gröna, svart Rom-te och rött te med smak av vilda bär.
  • En jättefin randig mohairtröja från Esprit.
  • Vi åkte även till Iittala Outlet... där blev det lite smått o gott! Fyra rosa Iittalaglas, två rosa glas-skålar, en kornblå Swedish Grace-sockerskål, dessertskedar från Boda Nova och servetter.
Här är jag i min nya tröja... den tycker jag mycket om!
Nä nu ska jag läsa min braiga bok och smygtitta på matchen... adjö!
Ha det gott och KRAM till alla... Anna
(alla foton av mig)

2 kommentarer:

Ewa sa...

It's great to be able to go shopping,looks like it was great day, I love your new jumper

Kakaobönan sa...

Har också köpt en pepparkaksburk, gott!
Ska på shopping med dottern idag får se vad vi kommer hem med. Den där outleten lät spännande, var ligger den?
Ta hand om din dag!