onsdag 29 juni 2011

Hej mina kära läsare!

Vad har du haft för dig idag då? Lugnt eller något spännande?
Jag slog upp mina gröna vid 09.15... startade med morgontidningen och frukost ute på altanen! Verum hälsofil med müsli och nyplockade smultron... en kopp te och färsk frukt.
inte helt fel
Idag har jag pysslat i min trädgård och ute på den nya fina altanen! Jag har köpt nya krukor, blommor och lyktor... det är inte klart ännu... men snart så, och det kommer att bli jättefint
Sen håller jag på att ta bort rabatter och rensar rabatter och i mitt örtkryddland! Fast finast är det under ekarna med alla ängsblommor och smultron! Tycker om att vi även har en naturtomt
Älskar varenda kvadratmeter av vårt hus och speciellt nu på sommaren och när mannen har gjort så mycket fint överallt! Har man hus finns det hela tiden något att göra!
Mamma och pappa kom ut och hälsade på med Teddy... han trivdes bäst i skuggan under bordet! De kom till 11-kaffet och sedan blev det lite lunch ihop... de är så snälla och rara! De har elva barnbarn och de har alltid ställt upp för alla jämt! Nu när Ida är på "Peace and Love festivalen" ser de efter Teddy... deras nya lilla barnbarn! Ida har lovat att fotografera Bob Dylan som kommer till festivalen... måste vara en häftig upplevelse att få se honom live!

 • Solbrillor, Pilgrim
 • Brun halterneck-klänning är fin till solbrännan, Esprit
 • Klocka, Gant
 • Ring, KumKum
 • Halsband, Efva Attling
 • Bruna sandaler med pärlbroderi, Bianco
 • Bruna tånaglar i färgen Rigoletto, Mavala

8 kommentarer:

 1. Vilken god och nyttig frukost. Och vad fint på altanen. Jag har varit ledig i 4 veckor nu snart( semester blandat med annan ledighet ) . Ska jobba 1 vecka och sen vara ledig i tre igen. Känner mig lite lyxig den här sommaren. Men det är skönt att vara ledig , jag kännde att det behövdes en längre ledighet och det gick att fixa.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt Lena... ja, lång semester bör man unna sig! Det är skönt att bara få vara också!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Låter gott och framför allt nyttigt. Vilka ljuvliga sommarbilder och så fint du har det. Som egen företagare disponerar jag min tid själv och arbetet förläggs ofta tidigt på morgonen eller senare på em för att kunna tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus på sommaren. Njuter av "slappar dagar".
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Vilken dröm... skulle också vilja disponera tiden själv! Det skulle passa mig perfekt! Kram

  SvaraRadera
 5. Lugnt, lugnt och fantastiskt skönt!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Låter helt perfekt... härlig sommarvärme har vi ju också! Kram

  SvaraRadera
 7. Å vilka härliga sommardagar du har. Är lite avis på er med långt sommarlov men det är ju självvalt, hade också kunnat bli lärare...
  Finfina bilder och det ser så mysigt ut!
  Har också naturtomt och en massa goda smultron. Det finns inget bättre!
  Njut av livet! // Kram Pia

  SvaraRadera
 8. Du bor så fint du också Pia! Ja vi ska båda njuta av livet! Kram

  SvaraRadera