måndag 1 augusti 2011

Happy Anniversary!

Igår var det treårsdagen för bloggen och mig... tre år och jag räknar med fler!
Hade precis glömt bort det... men det roliga med bloggen förutom alla fina vänner jag har fått är att jag kan gå tillbaks och se vad jag gjorde för ett år sedan! Det är alltid kul att minnas...
Vilken underbar sommarvärme vi har! Augusti brukar alltid vara så fin!
Här är jag på Santorini i sommarens favoritklänning.
Det är en mjuk jeansklänning med halterneck från Esprit!
Jag har varit inne i stan och köpt ny bikini och tränat på gymmet! Har du gjort några REA-fynd? Jag är inte så sugen på något nytt... men jag kom hem med den här mintgröna bikinin från Twilfit, halva REA-priset! 125:- gav jag för den! (tidigare 500:-) IN med Magen!
Att köpa bikini nu på REAN efter solsemsetern är det mest tacksamma! Kroppen är inte vinterblek i provrummet och sen att det blir till ett bra pris är ett X-plus! Me like! Har även hunnit sola nere vid bryggan och tagit mig ett dopp i den. Idag är det ännu varmare i vattnet! Så SKÖNT!
Mmmmmm... jag trivs med livet!
Jag har sagt det tidigare... jag älskar havregrynsgröt! Nu i sommar har jag ätit Verum hälsofil, müsli med bär... men igår och idag blev det gröt! Bästa, bästa frukosten och jag står mig länge! Till det vill jag ha en kopp te, en stor söt saftig blodgrape och ett kokt ägg med krämig gula!

Läste i bilagan "Paus" till Nt (lokal morgontidning) i lördags...
  • "Lyft skrot för skelettets skull" Risken för benskörhet minskar om man styrketränar, visar en studie från University of Oklahoma. Den som styrketränar har betydligt starkare skelett i rygg, armar och ben än den som inte tränar. Sen bör man också se till att få i sig ordentligt med kalcium och D-vitamin (sol) och undvika rökning.
  • "Friskare frukost" En fiberrik frukost utan socker kan göra stor skillnad för hur tiden fram till lunch upplevs! Med några enkla byten gör du frukosten nyttigare. Byt ut vitt bröd mot grovt, sockriga flingor mot müsli och apelsinjuice mot apelsin. Toppa frukosten med antioxidantrika färska bär och du orkar mer! Du sänker även både kolesterol och blodtryck!
{foton av mig
}

8 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Så FIN du är på fotona!=) Jättehärliga bilder och bikinin var ju ett FYND! Grattis till 3 år och säkert måååånga år till;)

Kram
Adela

Channal sa...

Tack söta du! Kram Anna

Lena/isklockan sa...

Åååå så solbränd och fin du är. Kul när man fyndar:-)

Grattis till de tre åren.

Kram

Rosor och Pioner sa...

Grattis, grattis.
Fina fynd och passar fina du jättebra.
Kraaaam Susanne

Anonym sa...

Snygg färg på bikinin till din pepparkaksbruna lekamen. Kram/Sahra

Unknown sa...

Kikar in på din fina blogg. Grattis till treåsdagen!
Vilket bra fynd du har gjort :)
Kram
Nelya

Anonym sa...

Jösses så fin du är. Så snygg i kroppen å brun som en pepparkaka. Din blogg sprudlar av din personlighet och är så harmonisk å positiv. Tack snälla för din kommentar, jag kanske gör det... köper klänningen än en gång. Kram Asta

Channal sa...

Tack alla fina! Kram Anna