måndag 26 april 2010

Rolig måndagkväll!

Ikväll ska jag tillsammans med min yngsta dotter Lotta och min kollega o väninna Åsa på tjejkväll! Vi ska till det mysiga kvarteret Knäppingsborg. Då finns det en chans att få se min favorit Monika Ahlberg ( hon ansvarade för Rosendals Trädgårdscafé, kök och bageri frm till 2000 (och hon är gift med Thommy Berggren)). För då är hon på Lemon Tree och hon kommer att bjuda på massor av godsaker. Ska bli jättekul!! Det inte bara hon förresten som lockar… det blir ost- och vinprovning, föreläsning och modevisning. Ja, lite av varje!
Lasse han ska på fotboll. IFK spelar mot Brage i Superettan! Kill- och tjejkväll! Sen får vi värma varandra när vi kommer hem. Åhhhh bara IFK vinner! Annars blir det som att trösta ett barn som har blivit snuvat på sitt godis. För han blir totalt jättedeppig om de förlorar!!!! Jag håller tummarna för IFK Norrköping! Gör det du också snälla, snälla!

Jag ÄR en bokoman! Det här är några av mina favoritkokböcker. Jag tycker om dem för råvarorna är säsongbetonade. Bra råvaror är viktigast i god mat!

Ha en fin kväll du med! Kram till alla... Anna

Inga kommentarer: