tisdag 20 april 2010

En liten paus vid datorn...

Idag blir det Kalasmat, min älskling fyller ju år! Det blir indiskt, kycklingfilé Kerala (kokosmjölk, citron o curry), Raita är gott o svalkande till den heta kycklingen. Sen såklart hemmagjort naanbröd o vår favoritsallad med sweetchili, mango, ananas o avocado... mmmm gott! Till efterrätt rabarber- jordgubbspaj m vaniljglass! Det blir de sista egna jordgubbarna o rabarberna från frysen. I present blev det en röd badenbaden, DVD-film "En kvinnas doft!, tuff skjorta och Lundells senaste bok o CD.

Tisdag är Lasses och min sena dag men jag tog ute lite plustid! Det är alltid skönt och så har jag hunnit baka bröd o paj! Lasse kan inte sluta tidigare och han har jour! Hoppas att han inte blir fast på jobb bara! Maten får puttra på spisen! Kl. 19.00 kommer barnen för att fira!

Här hemma känns det fortfarande rörigt... men på torsdag kommer hantverkarna för att kakla och lägga golvet samt sätta upp hyllplanen i skåpen! Sen är det bara elektrikern som ska fixa fläkten och belysningen. Det jobbigaste är att ha allt nedpackat i kartonger! Leta o leta...

Inga kommentarer: