lördag 10 april 2010

Bröllopsfeber!

Jag har surfat runt lite och tittat på brudklänningar... finns en uppsjö av marshmallowsfluff! Ska bli spännande att få se kronprinsessan Victorias och prinsessan Madeleines brudklänningar!

Den absolut vackraste hittade jag hos Oscar De La Renta... enkel med markerad midja och lite vidd i kjolen... till det en bukett med doftande liljekonvaljer! Det här är jag!

Priset är säkert svindyrt... hittade den hos en av mina favoritbloggar http://cocokelley.blogspot.com/

Att drömma kostar inget och inget bröllop är inplanerat hos oss i alla fall!
Vigselringar från Brooklyn shop St. Kilda Så otroligt fina!
Men den 29:e maj är vi i alla fall bjudna på bröllop till Stockholm. Jag vet inte än vad jag ska ha på mig. Det beror ju lite på vädret... det kan vara riktigt varmt och skönt men dock även kallt! Mitten av maj ska vi till Rom... längtar! Hittar säkert något fint där =) annars har jag så många fina klänningar i min garderob som ingen annan har sett!

Ha en underbar, underbar lördagkväll... kram Anna

2 kommentarer:

Sahra sa...

Fullkomligt underbar. Älskar klassiska enkla raka snitt. Enligt tidningarna idag så blir det nog bara ett prinsessbröllop att se fram mot. Det verkar knaka i fogarna mellan M + J. Du hittar så fina bilder. Hälsn/Sahra

Channal sa...

Hej Sahra! Vad kul att du skriver här. Visst är den underbar klänningen. Trist med M o J, men men. Ska kolla in din blogg =)