onsdag 7 april 2010

Spirit of Maya...

Jag har upptäckt de härliga kläderna från svenska Spirit of Maya! Underbara ekologiska yogakläder som även passar till vardags som till fest. De är tillverkade av ekologisk bomull och med Colorganic cotton, som betyder att de använder den färg som bomullen växer i dvs ingen kemisk färgning.
http://www.spiritofmaya.com/

Spirit of Maya vill inspirera till holisitskt och ekologiskt tänkande gällande kläder och accessoarer. Använda mode och design som ett sätt att sprida det budskapet och ändra folks attityd, simulera till att ta ansvar för vad man köper. Det gör mig glad och extra glad att jättekonsernen H&M hänger på med The Garden Collection. Fast svenska Mah-Jong var före, för 40 år sedan!
Marie-Louise De Geer Bergenstråhle i Mah-Jong på 70-talet...
idag Marie-Louise Ekman (gift m Gösta) o Dramatenchef.

Mah-Jong var modeföretaget som gjorde kläder till slagord och gav ungdomsrevolten i Sverige en egen look under 70-talet. Tre unga kvinnor de på bilden: Helena Henschen, Veronica Nygren och Kristina Torsson startade företaget och gjorde allting själva. Deras blandning av design och konst, livsstil och samhällsengagemang blev stilbildande. Å håhå tjejer! Ha en fin dag... kram Anna

2 kommentarer:

Johanna sa...

Ser att du lyckades fa in dina "Kanske gillar du" lankar. Bra gjort! Du far forklara for mig hur du gjorde nasta gang vi ses,
kramar

Channal sa...

Ja! jag blev jätteglad o det är enkelt. Det är bara att klicka på "LinkWithin" som står under "Kanske gillar du". Kramar till dig med!