fredag 17 september 2010

Äntligen höst!

Snart är det höstdagjämning... tycker om att kura skymning... tända ljus och göra mustiga grytor som Boeuf Bourguignon... se alla vackra glada sprakande färger i träden och få andas in den höga luften... njuta av stjärnklar kvällshimmel, Idol och äppelpaj med vaniljsås!

Snart är min kur klar, då gäller tallriksmodellen! Förr hade oftast en tallrik en vacker bård runt om... sedan fyllde man maten innanför bården... idag är det vanligast med enfärgade tallrikar som fylls till bredden!

September och oktober tycker jag om... november är oftast grå och riktigt trist... fast nu har vi ju något att se framemot i november... vår tripp till New York! Julshopping på Macy´s och Bloomingdales. Hela rushen är igång med julskyltning och allt i N.Y när vi kommer dit! Och julen den älskar jag! Sen ska vi bara gå och strosa på museer och andra sevärda ställen! LÄNGTAR!

Tar med något från sommaren...

4 kommentarer:

Sahra sa...

Har du gjort ditt collage i picasa? Jag har försökt lägga till text och det ser ut att fungera. Men när jag sedan öppnar mappen mina bilder och ska lägga upp bilden så är texten borta. Hur får man texten att ligga kvar. Går jag in i picasa och kollar på gjorda collage ligger texten. Men alltså inte när den förs över till datorn. Skumt. NY skulle ha blivit 11 november. Eller några dagar tidigare. Men es jag totalvägrar att åka ekonomiklass så långt och det inte heller fanns direktbiljetter så kan jag absolut tänka mig att skjuta på resan. Även om det innebär att jag inte får julshoppa i NY. Snyft. Kram/S Trevlig helg

Channal sa...

Hej Sahra! När du har gjort ditt kollage i Picasa så högerklickar du och markerar på "spara", då finns allt kvar som du gjort i mappen efteråt. Synd att vi missar varandra i N.Y =) Kram o Trevlig Helg till dig med! / Anna

Anneli Stålberg sa...

Det låter fantastiskt gott med en mustig gryta nu när det är kallare ute.
Jag vill också åka till NY. Jag är helt säker på att ni får en helt otrolig tid där. Något annat är omöjligt :)

Kram!

Miss Marie sa...

Jag älskar också grytor till hösten! Chili con carne, köttgrytor... mmm!

Och jag är lite avis över att ni ska åka till NY! Jag kan följa med i handbagaget! ;)