onsdag 29 september 2010

Om du frågar mig hur min dag har varit...

Då svarar jag: Det har varit en kanondag!

Jag känner mig såååå pigg och glad! Solen skiner och nu ska jag städa... bäst att passa på när jag är på det humöret =) Sen ska jag gå en rask långpromenad med Lotta. Lasse har jour och kommer hem sent! Kl.20.00 är det Idol och mina favoriter är Jay Smith och Alice!

Kvällens meny: Kassler, potatis och vitkålssallad med ananas och till efterrätt varm äppelpaj gjorda på egna äpplen till vaniljglass! Jag hoppar över potatisen och efterrätten.

När jag slutade idag kl.15.00 ringde jag min Lotta. Det var någon annan som svarade i hennes mobil... jag blev lite paff! Personen hade hittat hennes mobil vid busshållplatsen inne i stan! De flesta människorna ÄR ärliga och det kändes så skönt! Storasyster Ida ska hämta mobilen!

Lotta slutade tolv idag... men hon kom inte hem förren nu. Efter skolan gick hon på stan tillsammans med två klasskamrater. Det händer inte så ofta. Hon var så glad nu när hon kom hem, men helt slut! Det första hon sa var att hon har börjat gilla smycken (precis som sin mor o syster). Wow vad kul tänkte jag, det är en stor grej ska ni veta! Jag frågade om hon köpte något halsband eller armband... men nej, nej hon hade bara tittat lite på det! Hahaha, gulligt! Lotta har aldrig varit intresserad av det tidigare =)

Igår när vi satt och åt middag (L´s son P satt med) fick jag ett sms av Ida som gjorde mig rörd till tårar. Jag såg att Lasse också blev påverkad. Tänk vad ord värmer... och speciellt när de bara kommer helt oväntat! Sms:et började så här: "Jag älskar dig mamma och du är verkligen en kvinna jag ser upp till... Puss!" (lägger inte ut hela texten). Det värmer i ett modershjärta! Blir glad att min dotter ser mig som en förebild... precis som jag alltid har gjort med min mamma. Jag är stolt över min fina Ida!

Idag har jag bokat musikalen Chicago på Östgötateatern! Lasse & jag tillsammans med ett annat par. Det ska bli jättekul. Något att se fram mot i november! Kul, kul!


Du ska ha en skön kväll och Kram till alla... Anna
(alla foton av mig)

ps. De grå är mina favoritträskor att ha på fötterna i trädgården. ds.

3 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Vad härligt det låter!

Visst är det en skön känsla man får när människor är ärliga. Man blir glad :)

Gladast blir man dock av sina barns kärleksförklaringar :D

Kram!

Channal sa...

Ja, det är en gladkänsla som man kan leva på länge! Kram

Miss Marie sa...

Härligt!

Och vilka snygga träskor...