fredag 3 september 2010

Jag gillar rosa I

Jag är ledig på fredagar för att plugga... det går riktigt bra och det är kul! Nu känns det att jag har kommit igång. Vi har gjort i ordning Idas rum till ett arbetsrum. Lasse har tagit hit ett jättefint litet gammalt skrivbord som vi har placerat framför fönstret, till det en skön skinnstol att sitta på och i fönstret en Tiffanylampa. Mer och mer av hans möblemang kommer in i huset =)

Solen skiner och det blåser i körsbärsträden... Jag trivs att sitta här framför fönstret och jobba. Fast just nu har jag tagit en liten paus... surfat runt och tittat på lite höstnytt till garderoben.
Malene Birgers glest stickade varma mohairkofta är underbar!

Odd Mollys lip balm och handkräm blir perfekt nu till höstens kyligare luft. Och min hy har blivit extra torr efter sommarens solande... så det behövs tanka på fuktgivande ingredienser. Den sötaste, rosigaste blusen hittade jag hos Odd Molly! Den blusen skulle vara fin till...

mörka tajta denimjeans från Acne... Acne har även den supersnygga och tuffa ljusa mockajackan i bikermodell... krage i vitt lamm. Dyr? JA! Himlar med ögonen och drömmer... De låga skinnstövlarna från Primeboots är så coola... snyggt! Kylan är räddad!

(kollage av mig, blider från: Country Dreams och net-a-porter)

En annan rolig webb-shop är MillaMi som finns på Käringön, Västkusten.

Inga kommentarer: