lördag 11 september 2010

Min arbetsplats...

Här sitter jag just nu! I rummet bredvid har jag en mycket nervös man... Han ser på TV... jag hör hur matchen håller på. IFK Norrköping spelar borta mot Syrianska. Jag kunde inte sitta kvar, jag blir själv supernervös när Lasse blir helt tossigt nervös! Jag har gått ifrån... det räcker att jag hör sportkommentatorn. Min nervositet har gått över genom att skriva, blogga! Det är skönt!

Ja, här kan du se en bild i motljus hur min arbetsplats ser ut. Nytagna bilder för dagen... solen skiner och vädret är ljuvligt... hmmmm... nu stängde han visst av TV´n! Stackars min älskling! IFK är väl mer eller mindre klara för Allsvenskan!? Han borde INTE vara nervös!

Ja, ja... jag tror i alla fall att det är lugnt!

Förresten, det blev lunch hos mina föräldrar idag...
  • förrätt: inlagd stekt strömming, mums!
  • huvudrätt: sjömansbiff, en av mina favoriträtter!
  • efterrätt: mammas ljumma äppelpaj med vaniljglass!
MEN JAG ÅT INGENTING AV DET! Jag går på diet... jag stålsätter mig! Tycker själv att jag är riktigt duktig. Ikväll som jag skrev i ett tidigare inlägg blir det att lyssna på klassisk gitarr live!

Ha det gott och Kram till alla... Anna

(foto och kollage av mig)

5 kommentarer:

Vonkis sa...

Det var verkligen duktigt gjort!

Habibty sa...

Mmmm..vilken meny! Det ser så mysigt ut hemma hos dig! Kram Nina

Johanna sa...

Hahahahaha jag kan se pappa framför mig. Ett av mina starka barndomsminnen är fortfarande när han springer runt runt hemma hos farmor och skriker "fortare, fortare, kom igen nu!" när Pernilla Wiberg åker :) Hoppas allt är bra med er, kramar

Channal sa...

Veronica:Visst är jag duktig =) och det är du också! Nina:Tack Nina! Jag älskar varenda kvadratmeter av mitt hus! Johanna:Allt är toppen med oss! Kramar till er alla! / Anna

Miss Marie sa...

Kunde du stå emot äppelpaj? Är du inte riktigt frisk!? ;)

Vad fint ni har det, lampan är jättefin!