lördag 11 september 2010

När saker kommer på rätt plats...

Mer o mer av Lasses saker kommer på plats här hemma... som en enormt stor tavla som han hade i sitt kök över kökssoffan blev alldeles lagom stor och perfekt i halltrappan. Den kom verkligen till sin rätt. Innan tyckte jag att den var lite barnslig, som en pastellteckning från dagis... förlåt! Men nu har den fått en helt annan dimension. Tänk vad saker o ting kan komma till sin rätt när det kommer på rätt plats där de ska vara! Tycker om den här tavlan jättemycket nu... det är kul med överraskningar! Här kan du se hur fin den blev vid fönstret...


För två år sedan gjorde Lasse det fint i hallen. (Han passade på när jag var på semester under höstlovet 2008 med Ida och Lotta). Furutrappan målade han i färgen snö, väggarna både uppe i lilla hallen och i nere i hallen målades i färgen Shi-Take. Sen lade han en fin parkett på hallgolvet. Tycker fortfarande om det... men en vit trappa måste torkas ofta! Jag gillar inte att städa!

Melodikrysset får vi ta ikväll... mannen har jour... så jag hamnade här! Sitter och tänker på hur mycket Lasse har gjort här hemma. Vad fint det har blivit. Ska lägga upp några före- och efterbilder någon dag så ska ni få se.

  • Först var det vårt sovrum - golv o väggar
  • Sen blev det hallentrén - golv o väggar
  • Lottas rum - nya tapeter
  • Lilla data- och gästrummet - golv o väggar
  • Halltrappan + hall övre och nedre plan - golv o väggar
  • Nytt kök anlitade vi proffs till men L rev ner allt gammalt och målade o tapetserade väggarna
  • Idas gamla rum har blivit ett litet gäst- o arbetsrum - golv o väggar
Han är så duktig... allt blir så fint! Vilken vinst jag har fått... den högsta!

Det är riktigt skönt ute... Teddy och jag tog en liten morgonpromenad förut och ikväll ska L o jag på en liten konsert... lyssna på klassisk gitarr som jag tycker så mycket om!

Du ska ha en finfin helg! Kram till alla... Anna

lördagens soundtrack...

2 kommentarer:

Johanna sa...

Ja ni har fått det jättefint! Kanske ska bjuda ner pappa hit ner då det blir dags för oss att köpa lägenhet och således göra om lägenhet ;)

Channal sa...

Tack, tack! Lasse fixar o jag lagar mat! Perfekt! Säg till så bokar vi in ett lov =) kram