onsdag 1 september 2010

sand mellan tårna...

fullbokat schema... då är det skönt att slappna av mentalt och drömma sig bort till sommarminnen... det är kul med kort! Foton och kollage av mig med bilder från Österlen.

salt hav och sand mellan tårna...

Ida ringde mig idag, hon var helt lyrisk. Rödahavet har ett fantastiskt vatten! De snorklar och dyker hela dagarna vid korallrev. Stim med citrongula fiskar, knallrosa en-metersfiskar och den ena är vackrare än den andra! Måste vara en häftig upplevelse.

Lotta och jag vi var på stan och shoppade loss idag... hon fick mycket snyggt! Ett par jättetuffa jeans, två t-shirts, en rutig blus (den vill hon ha på skolfotot på fredag), en lila blus, två bh:ar, fem par trosor, ett rött paraply och ett par fina skor! En lycklig tjej ikväll =)

Snacka om att Lotta och jag var helt slut när vi kom hem från stan. Jag orkade inte gå någon kvällspromenad, så Lotta och Lasse fick gå utan mig. Efter 30 min. ringde de efter mig... det hade börjat ösregna! Jag fick hämta dem med bilen på ICA! Annars har det varit en varm och solig dag!

Sen har Lotta och jag gjort en äppelpaj nu ikväll som hon ska bjuda klassen på imorgon. Mmmm... det doftar gott! Det har börjat att falla äpplen från träden i trädgården så då gäller det att laga äppelrätter.

...ska sätta på lite grönt te nu till Lasse och mig, vi ska titta på tio-nyheterna och sedan kommer vi att krypa ner under nya rena lakan... en skööööön känsla!"

Ha en mysig kväll och kram till alla... Anna

2 kommentarer:

Kakaobönan sa...

Så söt du var i leksandsdräkten!
Hade inte haft nåt emot att ligga på Borrby strand i gassande sol just nu. Härligt med minnen!
Kram

Miss Marie sa...

Härligt! Gott med äppelpaj! Hoppas jag få äta när jag kommer till Sverige.... :) Läste om NY-resan här nedanför, lyckost! Perfekt höstresa! :)