onsdag 22 september 2010

slökollar lite på nätet...

...sitter med en kopp grönt te och förbereder mig för plugg!

Idag kommer Ida o Jesper... då ska vi bjuda på en stor lasagne! Ida ska klippa Lottas toppar och lugg. Imorgon ska de gå och se filmen I rymden finns inga känslor. Efter det ska de hem till mormor o morfar och få något gott i sig. Lotta sover över där... det tar bara 10 min. för henne att gå till skolan därifrån. Nära och bra!

I söndags såg Lasse och jag den filmen på bio. En bra film... rolig men samtidigt mycket sorglig för vi kände igen så mycket från den filmen. Undrar hur Lotta kommer att se på den filmen, om hon riktigt förstår och har den självinsikten. Tror inte riktigt det. Ska bli spännande att få höra.

Nu vet jag vad jag ska bjuda på tjejträffen på fredag!
  • När de kommer får de en specialdrink (som bara vi dricker, bl.a. whiskey med röd läsk) till goda snittar som jag gör med en krämig champinjonröra med drag av fransk senap som toppas med parmaskinka, gurka och ett litet salladsblad på mörkt bröd.
  • Kycklingfilé i ugn med vitt vin, creme fraiche och smulad Stiltonost. Ett säkert kort, det har jag bjudit på flera gånger. Severas till vitt vin , klyftpotatis och en grönsallad.
  • Till efterrätt gör jag en limepannacotta som jag garnerar med blåbär.
  • Enkelt och gott!
Så mina 2 Do 2 Day är:
Måste börja plugga NU sedan jobb, handla mat, laga mat och umgås!

Ha en fin höstdag och kram till alla... Anna

2 kommentarer:

Miss Marie sa...

Visst är filmen rolig men ändå lite sorglig! Kanske än mer igenkännande om man har någon i sin närhet med aspbergers. Jag tycker ändå att de framställde det väldigt bra, utan att göra narr av handikappet på något sätt!

Den där menyn skulle jag inte ha något emot, eller förresten, whiskyn med röd läsk kan ni nog få ha för er själva... ;)

Channal sa...

Ja, det var en mycket bra film, jag tyckte om den! hahaha ja den gamla drinken är bara till oss... ;)