torsdag 18 november 2010

Kolsvart ute nu!

Ja, det är redan mörkt utanför mitt fönster! Ser absolut ingenting ute, becksvart! Och idag har det varit riktigt kallt... sådär råkallt! Men jag har haft en kanondag... känns alltid så härligt och tillfredsställande med sådana dagar! Efter jobbet åkte jag upp till verkstan och de hjälpte mig att få på dubbdäcken! Så nu känner jag mig säker på vägarna!

Jag har pratat med mina tjejer i telefonen. Ida och hennes pojkvän har varit och tittat på en liten tvåa... en fin lägenhet med utsikt över Strömmen (Motalaström) inne i Norrköping. Det är bara att hålla tummarna nu! De var fyra stycken som var intresserade! Ida, hon jobbar jättemycket på ett demensboende... hennes lilla hund Teddy är med där! Han livar upp de dementa otroligt mycket! Djur är viktiga... jag ska göra ett litet speciellt inlägg om bara det någon gång!

Igår fick Ida ett jobb på en bokhandel i Norrköping. Kul, och det passar verkligen henne. De var flera som sökte jobbet men det var hon som fick det! Sådant behövs för självförtroendet! Ida har alltid tyckt om att läsa. Minns när hon gick på mellanstadiet (idag är Ida 21 år) då slukade hon massor av böcker... t.ex. Harry Potterböckerna om o om igen! Men hon har sikte på att bli sjuksköterska och det skulle passa henne perfekt.

Igår var det fuskpremiär på Harry Potter och dödsrelikerna I. Världspremiären är på fredag! Fattar inte riktigt det där med premiärer längre! Idag ska Ida och Lotta gå och se filmen. Lotta ska sova över hos Ida och Jesper. Kul och spännande! Jag ringde för en liten stund sedan och pratade med Lotta... hon var på stan och köpte ett turkost nagellack och ett glittrigt mörkrosa lipgloss till en klasskamrat som ska ha födelsedagsfest på lördag, eller säger man party när de fyller 15?! Ah... spelar ingen roll! Efter presentshoppingen blir det lasagne hos mormor o morfar och sedan bio! Det är tur att Lotta har Ida och mormor o morfar inne i stan när man bor 3 mil utanför stan.

Så mannen och jag vi blir ensamma hemma i kväll, mitt i vardagen! Vilken LYX!! Vi tänkte gå på bio vi också. Vi vill se Woody Allens senaste film Du kommer att möta en lång mörk främling. Men den går inte i vår stad!!!! SUCK VILKEN TRIST BIOSTAD!! Och den har precis slutat i grannstaden Linköping! SUCK!! Ja, ja... vi får ha det mysigt hemma. Mannen kommer snart hem med mongolisk mat! Det var så länge sedan jag åt det! Påminner om Kinamat fast godare! Mongoliet ligger ju i Kina så det är kanske inte så konstigt att maten nästan är den samma! Oj vad jag har svamlat på här! Bla bla bla... tjing!

Du ska ha en skön torsdagskväll! Kram till alla... Anna
{foton av mig}

4 kommentarer:

 1. Helt otroliga bilder, Anna. Kram/S

  SvaraRadera
 2. 1000Tack! Ja, jag blev nöjd med dem. Tog dem igår när jag gick hem från skolan. Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Fantastiska bilder!

  Ha en riktigt skön kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. 1000Tack och skön helg till dig också Anneli! Kram

  SvaraRadera