onsdag 10 november 2010

min egotid som är bra för mig...

det är min blogg! Jag kom hem skapligt idag... härligt!

Oviktigt vetande om mig... dagens outfit!
Min mamma har pippi på ugglor... när jag såg den här uggle-tröjan i angora och kashmir blev jag stormförtjust och tänkte på min mamma! Visst det är handtvätt men det är det värt! Ugglan symboliserar visdom, klokhet och kunskap... passar en fröken =) Ho hoooo...
Finns ur många roliga strumpor som helst ute i affärerna... randiga, prickiga, rutiga och glittriga! De här läckra strumporna hittade jag på Twilfit. Där har de även världens bästa vanliga strumpor. Lotta och jag vi har en strumplåda tillsammans, mannen har en egen =)

När jag har tvättat och ska sortera alla strumpor då är det inte så lätt alltid! Men då ser du... har Twilfit kommit på en genial idé! De har märkt alla svarta dam/tjejstrumpor med texten sötnos och älskling. Det vill ju inte mannen gå omkring med på fötterna! Smart va? Visst jag kallar mannen för älskling men där går gränsen!
Och mannen han kallar mig för lilla gumman och hans pärlsocker... gulligt va! Pärlsockret gillar jag =) Och Lotta är mitt lilla hjärta så dessa strumpor passar oss tjejer perfekt!

Nej nu kan jag inte sitta här... mannen kommer snart hem så jag ska fixa lite Thai Dinner, det är gott! Jag älskar Santa Maria, tack tack för att du finns!

Kram till alla... Anna
(alla foton av mig)
ps. Allt gick galant och jag har haft en rogivande kväll och natt på diakonernas Samariterhem i Uppsala! Underbar tapet med snödroppar och vintervitt ute.ds.

3 kommentarer:

 1. Vad snygg du är! Och jag älskar strumpbyxorna, så snygga! Som gravid finns det bara svarta strumpbyxor, så jag får vänta med de färgglada till nästa år!

  SvaraRadera
 2. Men du, strumpbyxor är ju töjbara. Minns att jag hade dem under magen när jag var gravid, kanske inte så skönt!

  SvaraRadera
 3. Bra tips med Twilfits strumpor för vi har ett elände hemma hos oss när en hel tvätt med mest svarta strumpor ska sorteras...
  Thaimat är super. Gjorde Pad Thai häromdagen med nudlar och kyckling och sen bara en färdig sås att hälla på. Lätt och gott!
  Kram

  SvaraRadera