lördag 6 november 2010

lördagen den 30 oktober... hej kära dagbok!


Vi flög från Stockholm - Arlanda till Reykjavik, det tog ca 2,5 timma... hann med att se en kärleksfilm! Vi hade bra plats med benen och egen TV-monitor, stor skillnad mot Ryan Air. Rekommenderar varmt Icelandair. När vi kom till Island tog vi en räksmörgås och en kopp kaffe... det smakade jättegott! En timmes paus... sedan mot JFK New York i 5 timmar och 20 min. Då hann jag med två filmer =) såg S.A.T.C2 för andra gången!!

Att se New York by night från luften när vi landade var så tjusigt... och sedan åka taxi i full fart genom staden ökar pulsen! Spänningen steg mer när vi kom till det gigantiska hotellet! Det byggdes 1919 och var världens största hotell fram till 1927. 18 våningar, 1.700 rum!! Nere vid lobbyn kändes det som vi var med i en film från 30- 40-talet med Humphrey Bogart och Lauren Bacall. Vi fick rum 1189, rum 89 på våning 11! Wow vad högt upp tänkte jag... när vi kommer in i rummet möts vi av ett stort fönster med Empire State Bulding upplyst i mörkret! Blir man extra kär då eller inte? YES, YES, YES!!

Sen var det bara ut i vimlet bland alla neonskyltar och skyskrapor... jag fick nackspärr! Vi åt ett helt fantastiskt mört och fint kött till ett supergott rödvin på en restaurang som hette Ruby Tuesday. Vi var så upprymda av allt... ja, natten var lång och underbar...

Natti natti och kram till alla... Anna
(alla foton av mig)

3 kommentarer:

  1. Låter precis som i filmen Sex and the City. Ni är ett tjusigt par, du och mannen. Kramar, Maria.

    SvaraRadera
  2. Haha tack vad rar du är Maria! Inte riktigt som SATC men bara nästan ;) Kram

    SvaraRadera
  3. Åh, vad mysigt! Jag hoppas jag också får uppleva New York nån gång! :)

    SvaraRadera