måndag 21 mars 2011

Gant vår/sommar 2011

4 kommentarer:

 1. Jag är definitivt preppy. Eller New England eller vad du vill kalla det. Men i mig bor det en liten liten hippie som vill ut och vädra sig ibland. OM är egentligen inte jag. Jag har svårt för deras mönster och material-mix. Det blir too much ibland. Men när jag hittar något, då är det verkligen kärlek. Jag är nog mer hippie på sommaren. Köpte nyss en av HM's långa, böljande hippieklänningar. Blir jättefin till och från stranden. Men jag känner mig alltid lite 'slaffsigt' klädd om du förstår vad jag menar. Det är likadant med inredning. Stramt, enfärgat, ej för mönstrat. Men så uppstår det omöjlig kärlek ibland och vem kan säga nej till det? Jag fick tillbaka pengarna från GANT: Behövde inte ens börja på mitt försvarstal om att jag minsann hade gjort allt rätt vid tvättningen. Väldigt skönt. Så nu har jag 1700 kr extra i plånboken att spendera. Kanske på något nytt från deras vår/sommar-kollektion? /S

  SvaraRadera
 2. Nu blev jag sugen på en lång hippieklänning jag med till sommaren! Esprit hade fina i fjol. Får kolla runt lite kanske. Eller en Abbey-klänning från Gant, de är ljuvliga!

  Jag förstod att det skulle fixa sig med din klänning. Gant är alltid bra att ha att göra med och de är måna om sina kunder.

  KRAM Anna
  ps. bild på din OM-blus o Filippabyxor? ds.

  SvaraRadera
 3. Gant har så snygga kläder!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Anneli: JA, så mycket snyggt! Önskar att jag vann på Lotto! KRAM

  SvaraRadera