söndag 6 mars 2011

Lite nytt till vardagsrummet...

Vi har köpt en jättefin fåtölj med fotpall i varmrött, Derby (med avtagbar klädsel) från Mio... vi sitter som i en tron, kungligt och underbart skönt! Mina gula 50-tals fåtöljer NK Triva är borta! Likaså min lilla gröna NK Triva soffa är såld på Blocket!

Nu när mannen har kommit in så tog han med sig sin maskulina mörkbruna lädersoffa... inte riktigt jag men det kommer att bli så fint! Det har varit en lite blandad kompott ett tag... så nu vill vi skaffa något enhetligt som är vi, vi tillsammans! Lasse & Anna!
Multifärgad rund ryamatta Sparkling från Mio till mitt drömbord, ett runt soffbord från Eljesson, Madeleine! Det bordet är så stilrent och klassiskt... helt tidslöst! Det skulle lätta och mjuka upp i färg och form. Bara en undran, är det finare med en rektangulär matta? Vi får titta och se! Rom byggdes inte på en dag!
Nu har vi en Gustaviansk matsalsmöbel med en rosa Röllakansmatta... gammalt och lite slitet (arvegods). Vi vill ha något ljust och mer modernt men vi vet inte riktigt vad. Den färgglada mattan Jason från Mio är underbar och den skulle passa perfekt under matsalsmöbeln... det kännas härligt och fräscht med alla godisfärger. Idag är väggarna ljust äppelgröna (Sandberstapet)... önskar att det var äggskalsfärgade väggar istället och inga gardiner, bara massa fina gröna växter i fönstren!

4 kommentarer:

 1. Jättefina färger och möbler. Tidlöst, men ändå fräscht. Härligt att köpa något som speglar er båda. Kramar, Maria.

  SvaraRadera
 2. Det är alltid härligt med lite nytt :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack för Derbytipset -det är precis en sådan vi behöver till vårt sommarhus!! Visste inte var jag skulle börja att leta!

  SvaraRadera
 4. Sofie: ni kommer att bli supernöjda!

  Funderar mer på en ljus rektangulär matta, men det bordet vill jag jättegärna ha!

  KRAM Anna

  SvaraRadera