lördag 26 mars 2011

Gomorron mina kära läsare!

Soligt men det är lite kyligt ute... det tar tid för våren att komma!

Jag har startat min morgon med lite husmorsgymnastik, en hederlig svensk kopp kaffe med lite mjölk och en klassisk ostfralla! Varje lördagmorgon hänger det en påse med fem frallor på dörrhandtaget. Stöttar min gamla klass till deras klassresa i nian, så det är en god gärning!
Jag älskar att lyssna på radion! På kvällarna är det skönt att lyssna till "Karlavagnen", nu har lyssnat till "Ring så spelar vi"... frågesport, prat och musik i en mysig blandning. Idag får jag fixa Melodikrysset själv... ska nog gå bra! Annars ringer jag familjen =) vi har det som tradition! Mannen tycker att det är fusk, men han är ju inte här idag! (Det är inte fusk så det så, det är samarbete). Andra favoritradioprogram är "Mammas nya kille" hahaha helt underbart kul, vi skrattar så vi får ont i magen! Saknar Mia&Claras "Rollon". Här hemma har vi en radio i sovrummet och en i köket inställda på P4/P3.

I bilen har jag P3... oftast när jag sitter i bilen och lyssnar på radion så måste jag lyssna färdigt innan jag kan gå ut ur bilen fast jag är framme!

Nu ska jag lösa "Melodikrysset" och läsa morgontidningens extratidning Paus som kommer till helgerna samt lösa stora korsordet, frågvist och sudoku-supersvår... så nu har jag en hel del hjärngympa innan rask långpromenad och matlagning!

Underbar förmiddag till Dig!
{foton av mig}

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig frukostbild! Färgglad och fin! Härligt att du kan sponsra klassen och samtidigt få god frukost, låter som en bra deal. :)
  Ha en fin lördag! Kramar, Maria.

  SvaraRadera
 2. Tack, detsamma till dig Maria! KRAM

  SvaraRadera
 3. Låter som en väldigt skön morgon!=) Härligt att få ta det lugnt...;) Jag är dålig på att lyssna på radion...dumt nog, måste skärpa mig där, det finns ju massa bra och intressant att lyssna på=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 4. Mmm vad gott det ser ut . Vilken jätte bra ide´det där med frallorna. Jag läste precis upp det för min dotter som går i sexan. Att hon ska ta med sig den ide´n ifall de inte kokmmer på hur de ska tjäna pengar inför sin skolresa. Kanon ide´som är annorlunda.

  Jag gillar också Karlavagnen, Melodikrysset och Ring så spelat vi. Oftast lyssnar jag på radion på jobbet med hörlurarna på. Men när jag har ledig lördag förmiddag så har vi nästan alltid radion på . Min man gillar allt med frågor och tävlingar.

  Lördags Kramar

  SvaraRadera