torsdag 24 februari 2011

Filmtips!

Kul med söta Tuva Novotny som är med i filmen!
Underbara vyer och miljöer från Rom!
Färgstarkt i Indien...
Kärleksfullt på Bali!

Eat, Pray & Love var klart godkänd... en tänkvärd film! Tycke om själva temat, handlingen i filmen och sen de vackra miljöerna... igenkännande från N.Y och Rom var underbara! Färgstarkt med Indien o Bali! Vackert! Men jag är inget stor fan av Julia Roberts... det blir lite klichéartat, för mkt Hollywood! Hon är same o same! (Tyckte om henne i Notting Hill och Erin Brockovich). Det skulle ha varit någon som Drew Barrymore med mer karaktär och mer sting i istället! Precis som Javier Barden har, mums! Filmen har en bra "sentimental" story och den skulle kunnat ha blivit en riktig kanonfilm! Kul med Tuva Novotny i en av rollerna i Rom! Filmen får av mig G+. Men jag ska läsa boken!

3 kommentarer:

 1. Jag tyckte också att filmen var fin och med vackra bilder! Jag däremot älskar Julia Roberts sen kan jag iofs hålla med om att det blir lite same same med henne. Kul med Tova N..hon är så himla söt och har en så stark personlighet.
  Ha en skön helg!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Har du läst boken? Den var fantastisk tycker jag. Män, alltså. Han vet hur struligt vi har det med att få ihop vardagen. Mina grävveckor i maj är ju hotade pga Kina-resa och jag får ingen examen om jag inte är med på grävningen. Nu har vi börjat på ett nytt moment. det är jättemycket att läsa in sig på. Föreläsningar och gruppträffar flera dagar i veckan. Och så går barnen och blir sjuka. Molly är inne på andra veckan och jag är helt under isen. Inte bara det att jag känner mig sjukt stressad över att få ihop en B-uppsats. När jag är borta sätter jag mina gruppkamrater på pottan också. Idag skulle vi ha träffats i Uppsala och jag var övertygad om att mannen skulle kunna hålla ett öga på dom. Han kommer oftast hem på torsdagkvällen/natten. Då så där i förbifarten säger han att det går inte för han måste förbi ambassaden och fixa visum. ?????????? Ehhh. Men Kina är ju ändå inte förrän i Maj. Måste du fixa det just den här jobbiga fredagen. Nä, men förstår du lilla gumman. Det är ju till Indien. ???????? Alltså. Du förstår. Eller inte. För jag förstår inte. Oooooh, nu var det ju visserligen inte förrän i slutet av mars. Silly me. När sonen fyller år. Så varför gapar jag så mycket om det. Åhhh blir galen. Skit samma om det är imorgon eller om två veckor. Poängen är att det går inte att planera någonting med någon som säger att han ska resa runt halva jordklotet ett par veckor i förväg. Ha en fin helg. Jag ska förhoppningsvis shoppa loss lite fina vårsaker och sedan provköra nya bilen. Och plugga i kapp det jag missat i veckan. Kram/S

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där Sahra! Mitt ex jobbade utomlands 1/3 av sin arbetstid!! Det är tufft att få ihop vardagen med allt! En man skulle aldrig fixa det! Jag hade tur som hade mina föräldrar som alltid ställde upp till 120%! Du är en ÜBERMAMMA!!
  KRAM Anna

  SvaraRadera