måndag 28 februari 2011

Rödamattanmode...

I natt var det Oscars Galan 2011
Vilken är din favorit på röda mattan?

Rött är min favoritfärg till fest... här är två tjusiga Hollywoodstjärnor i frasigt siden!Anne Hathaway var värdinna för hela festligheten så självklar en röd klänning från Valentino.


  Förra årets Oscarsvinnare Sandra Bullock även hon i rött siden från Vera Wang.Vackra Natalie Portman i en lila mammaklänning från Rodarte.
Hon tog hem Oscars statyetten för bästa kvinnliga huvudroll i The Swan.


 Min favorit på rödamattan var söta Reese Witherspoon.
 Hon strålade i en elegant Armani med en tjusig uppsatt hästsvans.Stramt, enkelt, blont och svalt och lite 40-tal... Cate Blanchett i en originell klänning från Givenchy.


 Michelle Williams glittrade nästan naket i en Chanel.Romantiskt, kvinnligt och vackert... supersnygga Halle Barry i Marchesa.


 Vackra och supercoola Hilary Swank i Gucci.Glamorösa Nicole Kidman i vitt med guldbroderier från Dior.


Gwyneth Paltrow var het och fantastik snygg i silver från Calvin Klein.Sexigast var Scarlett Johansson i lila spetsar från Dolce Gabana till okammat sängkammarsrufs.


 Och i lila var även söta Mila Kunis från That'70s Show!Som en nyponros i puderrosa prinsessklänning från Marchesa kom härliga Heilee Steinfel. 


Motsatsen till ljuva Heilee var Sharon Stone! 
Jag har alltid gillat Sharon men igår såg hon ut som en äkta sur, mager fransyska! 
Cruella DeVille i Dior. Usch inte kul!Absolut det snyggaste och läckraste paret var spanjorerna Javier Barden och Penelope Cruz! 
Penelope i en klänning het som eld från L'Wren Scott.


Sötaste Amy Adams som en stjärnhimmel från L'Wren Scott precis som Penelope! 

Alla var jättefina (förutom Sharon som behöver gå upp minst tio kg) men mina favoriter är... Best Dressed!
  1. Reese Witherspoon
  2. Halle Berry
  3. Scarlett Johansson
  4. Gwyneth Paltrow
  5. Michelle Williams
Frisyrerna...
Reese i Birgitte Bardot á la 60-tal, Halle i sitt kortkorta tuffa Mariarufs, Scarlett i lite okammat nybadat 90-talshår och Michelle i kort plattat Twiggyhår! Så snyggt!
Gwyneth Californiagirl... solkysst och sommarblont, alltid sportigt och fräscht! Natalie i vackra böljande lockar, Mila och Anne i stiliga, klassiska håruppsättningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar