Lördagsmiddagen blev en riktig höjdare!
Älgfärsbiffar, jordärtskockpuré och rotfrukter i ugnen.
- Blanda i en bunke 500 g älgfärs, 1 dl mjölk, 2 msk ströbröd, 1 ägg, 2 tsk soja, 2 msk olja, 15 g persilja, salt o peppar! Hetta upp lite smör i en stor stekpanna. Platta ut färsen och dela den i fyra kvartar. Stek var sida i ca.5-6 min. på medelvärme.
- Jordärtskockpurén var så mild och GOD! Skala och koka 400 g jordärskocker i lättsaltat vatten tills de är mjuka. Häll av vattnet och mixa dem med 1,5 dl grädde och lite salt.
- Morötter, palsternackor och potatis ugnsbakade i långpanna!
- En liten fräsch grönsallad med krispig isbergsallad och gurka!
Lycka Till! Kram till alla... Anna♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar