måndag 21 februari 2011

Nya utmanande mål!

Jag har inte bara tränat idag... jag träffade även min coach tillsammans med några andra! Så nu känner jag mig peppad och taggad till max! Jag har nya mål... mina mål är att till min födelsedag ha uppnått min idealvikt samt fått upp min kondis så bra att jag springer runt hela "VårRuset" på 26 min! Klarar jag detta ska jag ge mig själv en fin present! I min favoritbutik (Kings i min stad) har de en jeansblå Odd Molly Grandmas coat och en 327:a i puderrosa med jeansblå broderier! Så fint! Detta blir mitt om jag fixar det! Håll TUMMARNA! Behöver pepp! Nu kör jag igång på riktigt mot beachen 2011!
 1. Jag är bra och jag duger precis som jag är men det här gör jag för min egen skull och ingen annans! Jag vill!
 2. Jag lyssnar på min kropp på vad den behöver för att må bra och orkar ligga på topp!
 3. Jag tar emot positiv feedback och peppar mig själv!
 4. Jag omger mig med människor som stöttar! Vår omgivning påverkar oss mer än vi tror.
Kram till alla... Anna
{collage av mig med bilder via Odd Molly}

4 kommentarer:

 1. Herregud vad tiden går. Är det 25 år sedan. Jag minns precis vad jag jorde den natten. Jag låg på Sopfia-hemmet. Hade just vaknat upp efter en operation. Vaknade vid midnatt när den första nyhetssändningen kom. Min mamma fyller jämt dagen efter och jag kände mig ensammast i hela världen. Hon hade party. Och en hel värld, nåja åtminstone Sverige, hade stor sorg. Och där låg jag. Hur ynklig som helst. 25 år sedan. Inte klokt. Klart du kommer fixa dina mål när du har sådana morotar framför dig. Kram/S

  SvaraRadera
 2. Ja, jag minns det så väl jag med! Minns hur mitt ex föräldrar ringde och väckte oss o berättade! Allt kändes overkligt och obehagligt! Och stackars dig som låg där ensam... usch ja!

  Hoppas, hoppas jag fixar det!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Lycka till med målet! Du kommer klara det galant o jäklar vad snygga kläderna kommer bli på dig! :)

  SvaraRadera