fredag 25 februari 2011

fredag igen och sportlovet snart slut!

dagens outfit

Söt som klänning till sommaren! Idag tunika till blåjeans! Min fina klassiska Gant-klocka och Humanity armband snow love! Love snow... nja! Imorsen när jag gick ut och hämtade tidningen kändes det som vår i luften, bara -5 grader! Underbart! Jippi -5 grader!!

Oj oj vad vi stökar o bökar med flytt! Kastar och sparar!

Missade du Solsidan när Anna o Alex skulle kasta o spara! Varannan grej typ... hahaha nästan samma sak hos oss nu när mannen flyttar in "helt och hållet"! Men här är det tvärtom, mannen vill kasta och jag vill spara! Jag ser antika värden och även affektionsvärden! INTE kasta, jag lämnar hellre in till Myrorna eller säljer det på Blocket! Det gör ONT att kasta saker! Fast jag har inget porträtt på min mamma som Alex hade på sin... men mannen har ett stort inramat porträtt på sin gamla farmor! Den vill han ha på väggen... bakom dörren eller?! Usch smisk på fingrarna nu var inte Anna snäll! Hittar nog en värdig plats för den ädla damen!

Veckans bästa TV börjar idag! Favoritparen Niklas Strömstedt/Jenny Östgren och Erik o Martina Haag tävlar På spåret, sedan Skavlan! Imorgon Mellomys och Det bästa, Downton Abbey, älskar brittiska kostymdramer o kortserier! På söndag är det Solsidan, jag saknar söndagens Kommissarie Sherlock Holmes... thriller när den är som allra bäst! Såg att den kommit ut på DVD! YES!! Fin kväll till Dig och Kram till alla!

Vad det blev för mat idag?
Jo, riktigt smarriga kåldolmar med lingon!
Till kvällen blir det varma mackor med pizzasallad och ett glas rött!

ps. Ett filmtips som mannen och jag har sett är Brothers! Ett gripande drama! MVG! ds.

2 kommentarer:

  1. Missat Downton Abbey fast jag sett trailer för den och känt spontant att det är något för mig. Fel tid helt enkelt. Men så såg jag i kapp i måndags och jaa den var precis så bra som jag förutspådde. Ser fram mot söndag. Det är någon annan serie på ettan som jag nu såg på svt play för jag missade när den gick. Laura Linney (eller Linley). Big C. Tror jag den heter. Hon får cancerdiagnos och bestämmer sig för att leva livet tills det tar slut. Mycket lovande. Kram/S

    SvaraRadera
  2. we jsut moved 90 days ago.. Pitch it all I say! makes unpacking easier

    SvaraRadera