lördag 12 februari 2011

Snart Alla Hjärtans Dag♥

Inget för vanliga lärarinnor, dönickar och dårfinkar precis... sjukt dyrt!
{collage av mig}
Wera på Åhléns - har fått in denna underbara bedårande ljuvliga skapelse! DETTA ÄR LOVE LOVE! Ja nu kommer mitt ytliga jag fram men jag bryr mig inte... Jag har fantiserat om en röd Kellybag i typ 33 år =) VILL HA!! Är livrädd att den ska ta slut på direkten! På måndag är det Alla Hjärtans Dag... ska jag lägga huvudet på sne och se söt ut för mannen... väskan är röd och detta är kärlek!! Passar perfekt som present på Alla Hjärtans Dag! Visst? Eller hur? Stackar min man... vad är det för skamlös kvinna han har fått tag på =) ...så ytlig som drömmer och blir störtförälskad i en väska!! Ja, ja det där kommer ALDRIG en man att förstå! Men jag är säker på att ni kvinnor förstår mig... visst?! Ja, ja jag kan ju önska mig den till min födelsedag i maj! Men tänk om den har tagit slut till dess... ahh blir kallsvettig på denna tanke! Väskan är i läder och kostar bara 995:- och det är billigt för en läderväska idag! Ett kap! ETT KAP!! Håll tummarna att väskan som skulle kunna följa mig troget genom hela mitt liv blir MIN!

En söt komedi Skilsmässa på franska med Kate Hudson och Naomi Watts från 2003...

3 kommentarer:

 1. Nä lite dyrt kanske :)
  Hoppas allt e väl
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN att vara med :)
  Håkan

  SvaraRadera
 2. Jättesöt väska och om du inte får den, så tycker jag du ska köpa den i present till dig själv på alla hjärtans dag. För du tycker om dig själv och förtjänar så fin väska. :)
  Du kommer nog inte ångra det och den blir nog fin med tiden också när den blir lite skavd.
  Kramar, Maria.

  SvaraRadera
 3. Tack för inbjudan!

  Maria: Du är så klok... men jag får lite dåligt samvete när jag går och shoppar till mig själv. Det är roligare att få och att få ge. Får se den 25:e =) KRAM

  SvaraRadera